• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.01.2020

17:50 >> 19:04

(VIDEO/FOTO) INFORMER NA MESTU DOGAĐAJA! LOKALIZOVAN POŽAR NA NOVOM BEOGRADU, ALI JEDNA STVAR OTEŽALA POSAO VATROGASCIMA! Izgorelo čak 500 kvadrata!

Vesti

(VIDEO/FOTO) INFORMER NA MESTU DOGAĐAJA! LOKALIZOVAN POŽAR NA NOVOM BEOGRADU, ALI JEDNA STVAR OTEŽALA POSAO VATROGASCIMA! Izgorelo čak 500 kvadrata!

Podeli vest

Na Novom Beogradu u Bloku 44 izbio je požar na jednom od objekata na Savskom keju. Kako reporter Informera javlja, buknuo je splav Cunami, a prema poslednjim informacijama, požar je lokalizovan i u toku je dogašivanje. Povređenih nema

Foto: pink.rs

Vatrogasci su na terenu. Požar je lokalizovan, ali u toku je dogašivanje. Kako reporter TV Pink Mladen Mijatović javlja sa terena, brza reakcija vatrogasnih službi spasila je ostale splavove.

- Vatra je zahvatila oko 500 metara kvadratnih, a u jednom trenutku se proširila i na susedni splav. Nakon gašenja, izaći će i ekipa kriminalističke policije da utvrdi uzrok požara. Ono što je otežalo posao vatrogascima je činjenica da je splav sačinjen od lako zapaljivog materijala - kaže Mijatović. 

Očevici sa mesta događaja šokirani su bili ovom vatrenom stihijom.

- Prizor je strašan, sa terase posmatramo kako se požar širi, plamen je sve veći, čuo sam veliki prasak, zvuči i deluje jezivo - rekao je naš čitalac Miloš Petković.

 

Foto: Informer.rs

Foto: pink.rs

Naši čitaoci javili su da je izgoreo ceo kompleks splava Cunami.

Foto: Informer.rs

Kako je saopšteno iz MUP-a, pripadnicima Sektora za vanredne situacije danas oko 17.20 časova prijavljen je požar na splavu "Cunami" na Savskom keju.

Foto: pink.rs

Vatrogasci-spasioci su odmah izašli na lice mesta, a u intervenciji učestvuje 31 pripadnik SVS-a sa devet vatrogasnih vozila. Na gašenju požara angažovan je i vatrogasno-spasilački brod.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pedja

pre 4 godine

Ziv nisam gde cu veceras da izadjem... Oni koji sastavljaju kraj sa krajem i nemaju vremena za provod i glupiranje po gradu na sve ovo gledaju kao na vatromet,ionako su osigurani i dobice pomoc od grada verovatno kao taksisti.

zoran

pre 4 godine

Sta ce sada ovi sto placaju sex? Druga lokacija..

Dragoljub

pre 4 godine

Zamisli, gašenje otežava TO što su splavovi napravljeni od lakih i brzo zapaljivih materijala!! Stvarno?? Pa jel neko čuo da se splav pravi od armirano betonskih sklopova, pa da se zbog toga ne mogu lako zapaliti??! Bio jednom jedan splav i izgoreo! Dal' će stalni posetioci umeti da nađu drugi, na kojem će se skupljati? Baš mi je za brigu! Ne znam dal ću moći da zaspim!

Klaker M

pre 4 godine

Taj Aleksandar Zubac je najbahatiji mladi kriminalac. Ima svoj helikopter, vozi relije po Savskom šetalištu, jurca sa svojim gliserom... Napravio je preko 10 nelegalnih splavova. Nemaju zvučnu izolaciju, okupljaju se besni automobili, redovno prebijaju komunalce koji pokušavaju da im napišu kaznu... Iz bloka sam 44, mogu o njegovom bahaćenju da pričam do sutra. Ako država neće da mu stane na put, ajde barem neki drugi kriminalci da ga malo dozovu pameti.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija