• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

20.01.2020

22:35

ŠKALJARCE ODALI ŽENE I DECA! Ubice uštale u atinski restoran i sasule VIŠE OD 20 METAKA u nenaoružane crnogorske mafijaše! Svi detalji LIKVIDACIJE!

Vesti

ŠKALJARCE ODALI ŽENE I DECA! Ubice uštale u atinski restoran i sasule VIŠE OD 20 METAKA u nenaoružane crnogorske mafijaše! Svi detalji LIKVIDACIJE!

Podeli vest

Crnogorske mafijaše Igora Dedovića i Stevana Stamatovića ubice su pronašle u Atini tako što su mesecima pratile njihove supruge i troje dece. Ubijene vođe "škaljaraca" nisu imale ni pancire, ni obezbeđenje, ni oružje

Profesionalne ubice pronašle su u Atini odbegle vođe crnogorskog "škaljarskog klana" Igora Dedovića i Stevana Stamatovića tako što su im mesecima pratile žene i decu! Kad su u nedelju saznali da su Igor i Stevan sa svojim porodicama seli na večeru u atinski restoran "Voskopula", maskirani atentatori su uleteli u lokal i izrešetali ih sa više od 20 metaka, naočigled prestravljenih žena i troje dece!
 

Traume

Troje dece, koja su videla stravičnu smrt očeva, pod nadzorom su psihologa u Grčkoj, koji pokušavaju da im ublaže traume

 

 


Veruje se da su Dedović i Stamatović likvidirani u ratu sa suprotstavljenim crnogorskim "kavačkim klanom", u kom je u poslednjih šest godina likvidirano više od 40 ljudi!


Porodice u Beogradu


Za Dedovićem i Stamatovićem je, inače, Crna Gora raspisala crvene Interpolove poternice i niko nije znao gde se kriju. Međutim, prema pisanju crnogorskih i grčkih medija, ubice su pratile njihove porodice, koje žive u Beogradu. Otkrile su da su i Igorova i Stevanova supruga za novogodišnje praznike krenule u Grčku i bilo im je jasno da će se njih dve tamo naći sa muževima.

Foto: informer.cg


Koliko su se Dedović i Stamatović osećali bezbedno u Grčkoj govori i činjenica da su se kretali bez nekog posebnog obezbeđenja, a u restoranu "Voskopula" u Atini, otkad su im stigle porodice, večerali su dva puta nedeljno.
- Očigledno je da su sve vreme bili pod pratnjom ubica iz "kavačkog klana". Nakon detaljno pripremljene akcije, u nedelju je izvršena egzekucija - preneli su mediji.


Oko 19 sati četvorica ubica, maskiranih kapuljačama i maramama, ušla su u restoran, od čega su dvojica otišla na sprat restorana i stala pred Dedoviće i Stamatoviće.
- Ispalili su više od 20 hitaca u glave i grudi "škaljaraca", a jedan metak je pogodio u nogu i Stamatovićevu suprugu. Ceo napad je izvršen precizno i munjevito, jer je za manje od 30 sekundi sve bilo gotovo. Ubice su, koristeći metež i paniku, neometano izašle iz restorana i ušle u džip, koji ih je čekao u blizini, nakon čega su pobegle - naveli su grčki mediji.

 

ISPALILI IM PO 10 METAKA U GLAVU! Istraga pokazala JEZIVE DETALJE LIKVIDACIJE ŠKALJARACA (VIDEO)

 


Kako se dodaje, supruge ubijenih "škaljaraca" odbile su saradnju sa grčkom policijom. Kratko su izjavile da se od šoka ne sećaju napada, kao i da ne znaju zašto su se njihovi muževi krili u Grčkoj i čime su se bavili. Čak su odbile da kažu i gde su sa decom boravile kada su doputovale u Atinu.
Troje dece, koja su videla stravičnu smrt očeva, pod stalnim su nadzorom psihologa, koji pokušavaju da im ublaže traume.

PROGOVORILA SUPRUGA UBIJENOG ŠKALJARCA, ČAK I POLICIJU OSTAVILA U ŠOKU: Ne sećam se gde nam je smeštaj! A EVO ZAŠTO SU DOŠLE U ATINU!

 

 


Inače, Dedović i Stamatović imaju crnogorske, slovenačke i lažne hrvatske pasoše. Dedović je, prema policijskim informacijama, bio na čelu "škaljarskog klana", preuzevši vođstvo od Jovana Vukotića, koji u srpskom zatvoru čeka rešenje o izručenju Crnoj Gori.

Foto: MUP


Negirali zločine
Crnogorska policija je raspisala poternicu za Igorom jer ga je sumnjičila za pokušaj ubistva dvojice članova "kavačkog klana" 2016, Miloša Radonjića i Vojina Stupara. Mediji su ga više puta povezivali sa švercom kokaina, ali je on to uvek demantovao, tvrdeći da nije ni šef ni član bilo kojeg kriminalnog klana.


Što se Stamatovića tiče, on je slovio za vođu podgoričkog ogranka "škaljarskog klana", poznatijeg pod imenom "zagorička grupa". Nedavno su on i njegova petočlana grupa osuđeni u podgoričkom Višem sudu na ukupno 41 godinu zatvora zbog stvaranja kriminalne organizacije i pokušaja likvidicije Nikšićanina Radojice Zekovića postavljanjem bombe ispod njegovog automobila "golf 5" u maju 2017.

 

ŠKALJARCI DVA PUTA NEDELJNO DOLAZILI U ISTI RESTORAN! Evo šta je POLICIJA OTKRILA NA MESTU JEZIVE LIKVIDACIJE U ATINI (VIDEO)

 


Stamatović je i u Srbiji dovođen u vezu sa ubistvom vođe navijača Partizana Aleksandra Stankovića, zvanog Sale Mutavi, 2016. godine u Beogradu, ali je on to negirao. 

Vučić: Ubijeni nisu Srbi, već Crnogorci

 

Grci su na grčkim portalima koji su izveštavali o dvostrukom ubistvu u Atini mahom komentarisali da je njihova zemlja postala "raj za globalni kriminal". Tvrde da je Grčka postala "igralište ruskih, srpskih i arapskih kriminalaca" i da će "južna predgrađa Atine postati Bejrut".


Na drugoj strani, predsednik Aleksandar Vučić povodom dvostrukog ubistva u Atini poručio je Grcima i premijeru Grčke i njegovom prijatelju Kirijakosu Micotakisu da ubijeni nisu Srbi, već Crnogorci, koji istovremeno imaju državljanstvo više zemalja Evropske unije.


- Sad je jasno koliko je bilo važno uvesti zabrane brojnim osobama iz kriminalnog miljea, naročito iz Crne Gore, da ulaze na teritoriju Srbije. Krvavi pir koji se dogodio u Atini desio bi se u Beogradu da takve mere nismo preduzeli - istakao je Vučić.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLAKRAJINALONDON

pre 4 godine

...sasule... I dalje koristite ulicne izraze odnosno ono sto polupiseni citaoci najbolje razimiju. Da, ....ubice ustale u atinski restoran .... sta vam je to -ustale , kakav je to izraz, rjec ?

zoki

pre 4 godine

Mnogo mi zao crnogoraca ali uvek napravim festu kada se poubijaju

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija