• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti.rs

21.01.2020

21:14

"ZNAM JE ČITAV ŽIVOT, DA LI JE MOGUĆE DA JE TO ISTINA?" Muk ispred Marinine kuće, DRUGARICE U SUZAMA! Niko ne veruje da je ŽANDARM RAZNEO BOMBOM!

Vesti

"ZNAM JE ČITAV ŽIVOT, DA LI JE MOGUĆE DA JE TO ISTINA?" Muk ispred Marinine kuće, DRUGARICE U SUZAMA! Niko ne veruje da je ŽANDARM RAZNEO BOMBOM!

Podeli vest

Ispred porodične kuće Marine P, koju je zajedno sa sobom ručnom bombom razneo pripadnik Žandarmerije Pavle R, u Novoj Pazovi vladao je muk i neverica zbog njene tragične pogibije

Komšije nesrećne devojke iz Ribareve ulice kažu da je ona bila mirna i dobra devojka.

- U šoku smo zbog vesti da je Marina nastradala. Ne možemo da verujemo da se ovo desilo. Njena porodica je poštena i vredna, a ona je radila kao vaspitačica. Prema svima se ophodila sa poštovanjem - neutešno pričaju komšije.

Foto: rtv printskrin

OŽENJENI PAVLE UBIO SEBE I MARINU JER JE HTELA DA SE VRATI DEČKU? Evo ko je devojka koja je stradala u kolima sa žandarmom

Marinina drugarica nije ni znala da joj je drugarica preminula.

- Pa ja Marinu znam čitav život. Zajedno smo odrasle i provele detinjstvo. Da li je istina to što mi kažete? Ovo je strašno šta se desilo. U velikom sam šoku. Zajedno smo delile i dobro i zlo. Do juče smo bile zajedno, a sada je više nema - u suzama je pitala devojka koju je ekipa "Novosti" zatekla nedaleko od Marinine kuće.

Foto: Informer - Zoran Sinko

Marina je u porodičnoj kući živela sa ocem i majkom. Ima i brata, koji je živeo u centru Nove Pazove, ali se ponovo vratio u Ribarevu ulicu. Ove godine je, prema nezvaničnim informacijama, trebalo da se oženi dugogodišnjom devojkom.

OVO JE ŽANDARM KOJI JE RAZNEO SEBE I DEVOJKU! Bio je poznat po neobičnom hobiju zbog koga se POJAVIO I NA TELEVIZIJI

Podsećamo, tela Pavla i Marine nađena su u utorak jutro u 9:30 u kolima na putu između Batajnice i Stare Pazove. Pripadnik žandarmerije je, kako saznajemo od policije, aktivirao ručnu bombu dok je bio u automobilu “opel vektra” sa Marinom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija