• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic/Telegraf

22.01.2020

10:35

POGINULA DVA BRATA, LEKARI SE BORE ZA ŽIVOT MAJKE! Na Ibarskoj jeziv prizor, od automobila nije ostalo NIŠTA! (VIDEO)

Vesti

POGINULA DVA BRATA, LEKARI SE BORE ZA ŽIVOT MAJKE! Na Ibarskoj jeziv prizor, od automobila nije ostalo NIŠTA! (VIDEO)

Podeli vest

Prizor na mestu nesreće koja se dogodila rano jutros u mestu Travnik, na deonici puta Kraljevo-Preljina, je stravičan. Automobil, u kom su na licu mesta nastradala dva mladića i teško povređena jedna žena, je potpuno smrskan nakon što se zakucao u autobus.

Kako saznajemo do stravične nesreće je došlo kada se automobil marke "golf" crnogorskih registarskih odluka, prilikom preticanja dva kamiona, zakucao u autobus koji je išao suprotnom trakom.

Prema informacijama sa lica mesta, u kolima su život izgubila dva mladića (28) i (18), dok je teže povrede zadobila žena (49) koja je hitno prevezena u bolnicu. Kako nezvanično saznajemo, u pitanju je porodica, majka i sinovi, a za volanom je bio osamnaestogodišnji mladić.

Foto: printscreen/novosti

Niko od putnika autobusa nije povređen.

Zbog udesa saobraćaj je na ovoj deonici Ibarske magistrale u potpunom prekidu, a posle uviđaja biće poznato i više okolnosti pod kojima se nesreća dogodila. Pretpostavlja da su glavni uzroci neprilagođena brzina u uslovima smanjene vidljivosti zbog guste magle.

Vozač autobusa u koji se zakucao "golf" rekao je za Telegraf da su policija, Hitna pomoć i vatrogasci brzo stigli na lice mesta i odmah započeli izvlačenje tela poginulih i povređene žene iz automobila od kog nije ostalo gotovo ništa...

On dodaje da niko od putnika iz autobusa nije povređen, a i da su ljudi, bez obzira na sve ostali pribrani sve vreme.

- Neki su još na mestu nesreće, neki su otišli - rekao je on za ovaj portal.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ChuChu

pre 4 godine

Sta ti mladi danas uce u tim auto skolama kad tako nepromisljeno voze da svaki dan neko mlad izgubi glavu , sta rade psiholozi na lekarskom pregledu kad daju zdravstveno uverenje , zar ne vide da je neko nezreo i nesvestan opasnosti....

Laza

pre 4 godine

Ne radi niko ništa brate moj a dokaze za to imamo nazalost u crnoj hronici svaki bozji dan. Bitno im je da uzmu novac i ništa više sve ostalo su prazne price to su uradili sa polaganjima kao i teh. pregledima jer ovo sto se radi u Srbiji nema nigde na svetu ali bukvalno nigde. Ali zato imamo jako strucno i kvalifikovano osoblje u Agenciji za bezbednost saobracaja sve doktor do doktora sa Megableja, eto taj Okanović covek nezna kad je gladan ali zato uvece sto sanja ujutru predlaze za zakone o bezbednosti saob. koji veze sa zdravim razumom nemaju a koliko je kvalifikovan za tu oblast to je tek posebna prica covek se razume u sve, zato nam je takvo stanje kakvo je u saobracaju kao i u mnogim drugim oblastima

Laki

pre 4 godine

Ljudi moji pa gde besnite više, gde si jadniče zurio toliko nek ti je laka zemlja, po takvom vremenu po takvom putu.... Nije mi jasno dokle ce bre ta deca da ginu ko golubovi pa nije vam auto igracka deco moja, nije vam saobracaj i magistrala trkaliste niti ste vi Sena niti Šumaher, ovo je strasno prestrasno jezivo ovoliko da je unisten auto pa to je kazastrofa i minimum 150km/h, razmislite deco moja kad sednete u ta zla da ste vec jednom nogom u grobu kao i svi ucesnici u saobracaju, samo je pitanje da li cete vi izgubiti zivot ili ubiti nekog neduznog.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija