• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti.rs

22.01.2020

18:10

MARINA BEŽALA OD OŽENJENOG PAVLA, PROMENILA VRTIĆ DA GA NE BI VIĐALA... Isplivali novi detalji užasa u kojem je žandarm RAZNEO SEBE I LJUBAVNICU!

Vesti

MARINA BEŽALA OD OŽENJENOG PAVLA, PROMENILA VRTIĆ DA GA NE BI VIĐALA... Isplivali novi detalji užasa u kojem je žandarm RAZNEO SEBE I LJUBAVNICU!

Podeli vest

Dan posle tragedije koja se desila na Vojnom putu blizu aerodroma Batajnica, kada je Pavle Rakonjac ručnom bombom razneo sebe i Marinu Petković, ispred porodičog doma nesrećne devojke u Novoj Pazovi okupio se veliki broj prijatelja i rodbine kako bi izjavili saušešće. Grupa momaka na ulazu u kapiju, čekala je da se dopremi kovčeg sa telom nesrećne devojke. Porodica i prijatelji nisu hteli da komentarišu ovaj nesrećni događaj, već su ljubazno zamolili novinare da se udalje

Nezvanično, poznanici Marine Petković kažu da je ona nekoliko godina radila u obdaništu u Staroj Pazovi, gde je navodno upoznala Pavla, čija decu su pohađala ovu predškolsku ustanovu. Prema njihovim rečima, po decu su dolazili i otac i majka, kad je ko mogao od obaveza. Posle dugogodišnjeg rada u obdaništu u Staroj Pazovi, u septembru 2019. godine Marina iznenada napušta taj vrtić i prebacuje se da radi u rodnom mestu. Nezvanično, tamo se zaposlila u lokalnom vrtiću, u kom se zadržala četiri meseca. Kako sumnjaju njeni poznanici, ona se iz Stare Pazove sklonila da se ne bi više viđala sa Pavlom, kada on dovede decu u vrtić. Pre manje od mesec dana Marina je ponovo promenila radno mesto i prešla u vrtić u blizini porodične kuće.

MARINA OSTAVILA DEČKA ZBOG PAVLA, TRAŽILA MU DA SE RAZVEDE?! Otišli da rasprave sve, on ih razneo bombom!

 

 

Roditelji dece kojima je Petkovićeva bila vaspitačica ističu da je svoj posao obavljala maksimalno korektno, i niko nije imao pritužbi na njen rad. Kako oni kažu, u vrtićima u kojima je radila nikada je nisu videli u Pavlovom društvu.

Navodno, Marina je dugogodišnjeg dečka ostavila zbog Pavla, ali on nije hteo da se razvede od žene zbog nje. On je kobnog dana nesrećnu devojku odveo na stari Vojni put gde slabo ko zalazi i u naletu rastrojstva aktivirao ručnu bombu i oboje ih usmrtio.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saradžogla

pre 4 godine

Да није махала репом?Да је ружно прогањао има ли пријаве?А њему супруга никада да не посети гроб?Да,ба тако треба! Стотине бракова су у очајању што децу немају а морон је отац два детета! Уместо да се са децом играо возићима он давај бомбу!Ужас!Катастрофа!

markovic

pre 4 godine

Šta piše u prve dve rečenice u prvom komentaru? Kakvi repovi? Ako gospodin/gospodja može da objasni? Ovde se radi o tome da je čovek bio bolestan, a to nikoga nije interesovalo, pa ni njega samog, jer bi za jednog kvazi pravoslavca bilo sramno da ide kod psihijatra da mu kaže šta s njim nije u redu, a debelo s njim nešto nije bilo kako treba.To je isto mogla da zna njegova žena, koja je morala primetiti problem, ali je i ona ćutala. Sad, pošto je sramota ići kod psihologa/psihijatra, lečiti se od kojekakvih poremećaja, lakše je bilo razneti se bombom,sebe i još jednu žensku osobu, a ostaviti dvoje dece paćenike, koji će se potezati za 15 godina takođe po novinama, kao i njihov otac, u nekoj sceni ubistva i sl.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija