• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

23.01.2020

22:25

NIŠTA IM NIJE POMOGLO DA IZBEGNU LIKVIDACIJU! 'Škaljarci' promenili lični opis dok su bili u bekstvu

Vesti

NIŠTA IM NIJE POMOGLO DA IZBEGNU LIKVIDACIJU! 'Škaljarci' promenili lični opis dok su bili u bekstvu

Podeli vest

Igor Dedović (43) i Stevan Stamatović (43), vođe crnogorskog "škaljarskog klana " koje su u nedelju likvidirane pred porodicama u atinskom restoranu "Voskopula", proveli su pre toga godinu i po dana u bekstvu, tokom kog su promenili lični opis!

To im, međutim, nije pomoglo da se sakriju od četvorice profesionalnih ubica, koje su ih izrešetale sa više od 20 metaka pred zgranutim suprugama i troje dece.

ŠKALJARCE IZDALO OSOBLJE TAVERNE?! Kamere u restoranu isključene, ali na JEDAN DETALJ ubice nisu računale! ATINSKA POLICIJA SKLAPA KOCKICE BRUTALNE EGZEKUCIJE!

Grčki mediji su preneli da su Dedović i Stamatović imali lažne dokumente kod sebe, pa su identifikovani tek pretragom baze otisaka prstiju.

Foto: informer.cg

- Dedović je tokom bekstva drastično smršao i pustio bradu, a i Stamatović više nije ličio na osobu sa fotografije koja je bila na poternici i koja je ranije objavljivana u medijima. Činjenica da su toliko promenili izgled govori da su se plašili za svoju bezbednost. Takođe, i sam način kretanja tokom boravka u Atini i stalno presedanje iz taksija u taksi ukazuju na to da su znali da im suparnička grupa radi o glavi - prenose grčki mediji, koji su juče objavili i snimak četvorice ubica kako dolaze do restorana "Voskopula", a zatim mirno odlaze posle zločina. Snimak je, međutim, toliko loš da se na njemu vide samo četiri konture ljudi u crnom.

"Škaljarce" su, inače, najverovatnije odale njihove supruge i deca, koji su ih posetili u Grčkoj tokom praznika. Prateći žene, ubice su ušle u trag Dedoviću i Stamatoviću i likvidirale ih. Udovice su rekle policajcima da se ne sećaju napada u restoranu i zatražile su da im se što pre omogući odlazak iz Grčke. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 4 godine

Sve je to šljam. Dobro je da ih u Srbiji nema.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija