• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

24.01.2020

08:49

DRAMA U VELIKOM MOKROM LUGU! Dečak (12) po školi vitlao pištoljem, policija ga jurila po učionicama!

Vesti

DRAMA U VELIKOM MOKROM LUGU! Dečak (12) po školi vitlao pištoljem, policija ga jurila po učionicama!

Podeli vest

Učenik šestog razreda Osnovne škole "Vladislav Petković Dis" u Velikom Mokrom Lugu juče je naoružan uleteo u školsku zgradu i vitlao pištoljem, zbog čega su ga policajci jurili od učionice do učionice, dok su deca i nastavnici bili u šoku!

Kako mediji saznaju, ovo nije prvi put da je L. Ć. (12) na časove došao naoružan! Incident se dogodio juče oko 7.30 u zgradi škole u ulici Radosava Ljumovića 20 u Velikom Mokrom Lugu dok su deca ulazila u školu.

- Dečak je po ulasku izvukao pištolj iz odeće i počeo da viče i vitla oružjem! Deca koja su već bila u učionici premrla su od straha. Nekoliko nastavnika je odmah izašlo i sprečilo ostale učenike da uđu, a neko od njih je pozvao policiju - kaže sugrađanin koji je svoju ćerku odveo u školu.

PRIŠAO JOJ JE S LEĐA, UHVATIO ZA VRAT I KRENUO DA JE DAVI! Učenik napao drugaricu jer ga je nazvala "Borivoje"?!

Na lice mesta došla je policijska patrola posle dojave da razjareni dečak plaši sve oko sebe.

- Tada je nastala prava drama jer je dečak počeo da beži po školi, a policajci su jurili za njim kao na filmu! Učenik je bukvalno trčao iz učionice u učionicu, ali su ga posle 10 minuta sustigli, savladali ga i uzeli mu pištolj. Drama je okončana posle pola sata - navodi naš sagovornik i dodaje da niko ne zna zašto je to uradio.

- Dečak je već donosio pištolj u školu i izazivao incidente. Verovatno neće odgovarati zbog svojih godina, ali se ovome mora stati na put - ističe zabrinuti otac jedne učenice te škole.

SNIMALI TUČU MALOLETNIKA U NOVOM PAZARU, PA SNIMKE PRODAVALI DRUGIM UČENICIMA! Skandal u školi, TUČA UNAPRED ZAKAZANA! Hitno zasedanje TIMA ZA PREVENCIJU NASILJA!

Pre tri godine se dogodio gotovo identičan incident kada je učenik šestog razreda OŠ "Kralj Aleksandar Prvi" na Novom Beogradu u školu došao sa napunjenim pištoljem, koji je navodno pripadao njegovoj majci.

- Nosio ga je ceo dan i hvalio se da je naoružan. Pištolj je izvadio u svlačionici dok je bio u društvu 12 dečaka. Samo je dvoje dece po povratku kući ispričalo roditeljima šta se desilo. Slučaj je narednog dana prijavljen direktoru i policiji - kaže roditelj upućen u situaciju.

Novinari su juče pozvali školu u Velikom Mokrom Lugu da provere šta se dogodilo, ali su tamo samo kratko rekli da je zbog ispada učenika sazvan hitan sastanak.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kristina

pre 4 godine

Škola ima problem sa jednim učenikom,koji maltretira decu 3 godine,zbog čega su se roditelji skupili i organizovali štrajk.Nije dozvoljen ulazak dece starijih razreda(od V - VIII),posle cega je direktorka pozvala ljude iz ministarstva i roditelje,kako bi pristupili rešavanju problema.Nikakvog vitlanja pištoljem i jurnjave nije bilo ,problematični učenik nije ni bio u školi tog dana,ovo su sve čiste gluposti!

DECO, DOKLE?! OSNOVCI ORGANIZOVALI SAČEKUŠU, TUKLI SE LETVAMA, DOK SU VRŠNJACI NAVIJALI! Nastavnici ne znaju šta će, roditelji BRANE NASILNIKE!
Društvo

DECO, DOKLE?! OSNOVCI ORGANIZOVALI SAČEKUŠU, TUKLI SE LETVAMA, DOK SU VRŠNJACI NAVIJALI! Nastavnici ne znaju šta će, roditelji BRANE NASILNIKE!

Posle nekoliko dana međusobnog vređanja, sve grupe učenika Osnovne škole u Leskovcu potukle su se juče u školskom dvorištu tako da je na kraju morala da reaguje i policija. Prosvetni radnici upozoravaju da je nasilje u školama postalo bukvalno svakodnevica i da bi u sistemu i pravilnicima o bezbednosti učenika trebalo hitno nešto drastično da se menja

18.10.2019

11:12

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija