• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.01.2020

18:14

ŠOK OBRT! SINIŠA (70) TVRDIO DA GA ŠALJU NA PSIHIJATRIJU JER VOLI DEVOJKU (20)! Otkriven UŽAS koji se krije iza ove priče!

Vesti

ŠOK OBRT! SINIŠA (70) TVRDIO DA GA ŠALJU NA PSIHIJATRIJU JER VOLI DEVOJKU (20)! Otkriven UŽAS koji se krije iza ove priče!

Podeli vest

Osnovni sud u Nišu izrekao je meru bezbednosti obaveznog čuvanja i lečenja u Psihijatrijskoj bolnici u Gornjoj Toponici Siniši V. (70) iz sela Krušce jer je progonio devojku (20). On je svoju žrtvu pratio skoro godinu dana i zahtevao od nje seksualne odnose preteći joj da će je ubiti. Kako je ustanovljeno da je neuračunljiv usled dugogodišnjeg alkoholizma, starac je upućen na psihijatrijsko lečenje

Kako je utvrđeno tokom postupka za izricanje mere bezbednosti, Siniša je od septembra 2017. do avgusta 2018. godine dolazio u kafić u Nišu u kojem je devojka radila kao konobarica i maltretirao je.

- On me je svakodnevno čekao ispred kafića, pretio mi je, tvrdio je da ima nož, da će me ubiti. Govorio je da će na mene baciti bombu, nudio mi je novac za seks i to pred gostima kafića. Nisam htela da ga prijavim, nadala sam da će prestati, a odlučila sam da se obratim policiji kada je došao kod mojih roditelja i pokušao da sa njima uspostavi prijateljske odnose. Tada sam shvatila da neće prestati i pozvala sam policiju – kazala je pred sudom žrtva proganjanja.

Ona je istakla da sa starcem nikada nije bila u vezi.

- Uporno sam mu govorila da mi se ne približava, da me ostavi na miru, ali je on nastavio da me proganja – rekla je dvadesetogodišnjakinja.

Psihijatrijskim veštačenjem je ustanovljeno da Siniša boluje od hroničnog moždanog psihosindroma, odnosno demencije nastale zbog dugogodišnje zavisnosti od alkohola.

- Kako je ustanovljeno da je Siniša nesposoban da shvati značaj svojih dela i da upravlja svojim postupcima nije mogao ni da učestvuje u postupku koji se protiv njega vodio. Komisija veštaka je ustanovila da postoji ozbiljna opasnost da će ubuduće ponoviti slično ili teže krivično delo pa je iz tog razloga predložila meru bezbednosti obaveznog lečenja i čuvanja u psihijatrijskoj ustanovi.

DEVOJČICA (13) PRIJAVILA OCA I BRATA DA SU JE SILOVALI, a onda je njena majka uradila nešto ŠTO PRKOSI ZDRAVOM RAZUMU!

 

 

Advokat se žalio na prvostepenu sudsku odluku, ali je Viši sud potvrdio čime je postala pravosnažna, pa će Siniša uskoro morati na psihijatrijsko lečenje. Koliko će ostati u ustanovi zavisi od procene lekara koji će odlučiti da bude pušten iz bolnice tek kada ustanovi da više nije opasan po okolinu.

Meštani Krušca za Sinišu nemaju nijednu dobru reč.

- I njegovi ukućani su strahovali za život, vrlo je agresivan i ovo mu nije prvi put da napada ljude. Zbog pijanstva je i imovinu rasprodao, svi su bežali od njega jer su znali da je neuračunljiv. Po selu je pričao da se sa tom devojkom zabavljao, da joj je davao novac jer nije pri sebi – kažu Sinišine komšije.

 

Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija