• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.01.2020

23:40

KREATOR DROGIRAO I SILOVAO SIROČIĆE! Pao prvi "Jurićev manijak" pao u Novom Sadu

Vesti

KREATOR DROGIRAO I SILOVAO SIROČIĆE! Pao prvi "Jurićev manijak" pao u Novom Sadu

Podeli vest

Srđan Šveljo uhapšen nakon što su ga dečaci od 14 godina prijavil da ih je slikao nage, sipao im drogu u piće i zlsotavljao ih * Šveljo je samo jedan od petorice moćnika - manijaka koje je nedavno javno prozvao Igor Jurić

Srđan Šveljo (52), modni stilista i di-džej, uhapšen je u utorak zbog sumnje da je u svom stanu orgijao sa romskim dečacima. U njegovom radnom stolu i kompjuteru pronađene su fotografije seksualnih odnosa sa decom.

OTKRIVAMO KAKO JE UHAPŠEN SRĐAN ŠVELJO ZBOG ZLOSTAVLJANJA MALOLETNIKA! Jezive fotografije objavio na Instagramu!

Šveljo je jedan od petorice moćnika - manijaka koje je Igor Jurić, osnivač Fonda "Tijana Jurić", nedavno označio kao veoma opasne pedofile za koje ima dokaze da zlostavljaju dečake.

Opsežna istraga

Prema rečima Informerovog izvora iz istrage, akcija hapšenja je počela nakon što je nekoliko dečaka iz novosadskog naselja Veliki Rit došlo u policiju i prijavilo Srđana Švelja za silovanje i zlostavljanje.

- Dečaci starosti oko 14 godina ispričali su da ih je osumnjičeni prvo angažovao kao foto-modele i davao im novac za poziranje. Međutim, kasnije je počeo da im u piće sipa drogu i potom seksualno zlostavlja. Nakon te izjave pokrenuta je opsežna istraga i ustanovljeno je da dečaci govore istinu - naveo je naš sagovornik, i dodao:

- Šveljo je odmah uhapšen u svom stanu, koji se nalazi u neposrednoj blizini policijske stanice.

POČELO HAPŠENJE SA JURIĆEVOG SPISKA! ON JE PRVI: Ovo je samo početak, idemo dalje!

Foto: Printscreen You Tube

Nakon detaljnog pretresa u stolu osumnjičenog otkrivene su fotografije na kojima se vidi da je imao seksualni odnos sa žrtvama.
- Osim toga, u njegovom kompjuteru su pronađeni zaštićeni fajlovi u kojima se takođe nalaze fotografije zlostavljane dece. Nakon hapšenja Švelju je određeno zadržavanje do 48 sati i on će biti saslušan u nadležnom novosadskom tužilaštvu - rekao je izvor iz istrage.

Kako Informer saznaje, u narednom periodu trebalo bi očekivati i da preostali pedofili sa Jurićeve liste budu uhapšeni.

Inače, osnivač Fondacije "Tijana Jurić" šokirao je javnost kada je sredinom ovog meseca izjavio da ima dokaze da se pet osoba bavi pedofilijom.

Opisao modnog stilistu

- Pet moćnika, među kojima su političari, biznismeni i modni kreatori, zapravo su pedofili i imamo čvrste dokaze za to. Neki od njih često prave zabave s decom od 12 do 15 godina. Po onome što se vidi na fotografijama koje imamo, na jednoj slici se vidi grupni seks s decom, dok je na drugoj samo stariji čovek sa detetom - rekao je tada Jurić.

Foto: Tanjug

Iako nije imenovao Švelju, Jurić je tada u svojoj izjavi opisao upravo sada uhapšenog modnog stilistu.

- Što se tiče slučaja iz Novog Sada, imamo dokaze da je jedan modni kreator fotografisao nagu decu. U pitanju su uglavnom siromašna deca i mališani iz socijalnih ustanova - rekao je Jurić, i dodao:
- Već duže vreme imamo i sumnje da muškarac iz Subotice podvodi decu. Sve to, čim skupimo dovoljno dokaza, predajemo tužilaštvu.
 

Biografija uspešnog modnog stiliste

Foto: Printscreen You Tube

Srđan Šveljo je rodom iz Crvenke, a živi i radi u Novom Sadu od 1994. godine. Urednik je svog onlajn lajfstajl magazina "Urban luk". U muzičkom svetu poznatiji je kao DJ Fanatik. Takođe je muzički urednik na novosadskom In radiju i autor nekoliko popularnih emisija. Posebno se ističe emisija "Šik mjuzik" na onlajn Elektrana radiju. Bio je i modni urednik magazina "Džoj", CKM, "L'Ofisijel", kao i stilista na mnogim revijama i modnim događajima. Takođe, kreativni je direktor novosadskog Kult festa. Sebe predstavlja kao velikog zaljubljenika u elektronsku muziku, modu i modnu fotografiju.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija