• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

31.01.2020

08:11

NOVOSAĐANI PRIJAVILI DA SE U CENTRU GRADA OSEĆA JAK SMRAD! Policija izašla na teren i otkrila UŽAS U KOJI SU UPLETENI DVA MLADIĆA I JEDNA DEVOJKA

Vesti

NOVOSAĐANI PRIJAVILI DA SE U CENTRU GRADA OSEĆA JAK SMRAD! Policija izašla na teren i otkrila UŽAS U KOJI SU UPLETENI DVA MLADIĆA I JEDNA DEVOJKA

Podeli vest

Novosadska policija uhapsila je juče Stefana S. (25) iz Štrpca zbog sumnje da je u svađi oko devojke ubio Đorđa Jovanovića (23) iz Titela!

Iza brave je smeštena i Jovana J. (29) iz Novog Sada jer je videla zločin, ali ga nije prijavila.
Kako saznajemo iz izvora bliskog istrazi, Đorđevo telo nađeno je pre tri dana zatrpano ciglama i đubretom u rupi blizu raskrsnice Bulevara Evrope i Stepe Stepanovića u novosadskom Novom naselju.

- Prolaznici su prijavili da se iz rupe oseća strašan smrad, pa ja tako otkriven stravičan zločin. Telo je bilo u raspadanju, jer je mladić ubijen još 31. decembra, što je otežavalo identifikaciju, ali je Đorđev otac pre nekoliko dana prijavio njegov nestanak, pa su se kockice složile - kaže naš izvor.

Foto: Privatna arhiva

Đorđe Jovanović


Prema dosadašnjim nalazima istrage, Stefan je bio sadašnji, a Đorđe bivši Jovanin dečko, pa su se zato pred doček Nove godine i posvađali.
- U jednom trenutku Stefan je uzeo sekiru i tri puta udario Đorđa u glavu. Jovana je sve to gledala, a onda otišla sa Stefanom - dodaje naš izvor.
Sudija za prethodni postupak odredio je pritvor do 30 dana i Stefanu i Jovani.
 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 4 godine

Sekirom u glavu, zbog svađe oko devojke. Ej, deco, da se moja generacija tako ubijala zbog gluposti ne bi vas nijednog bilo. Pogotovo ne zbog devojaka koje menjaju mladiće kao jedan dan nošene čarape.

Spasa

pre 4 godine

Vaša generacija se ubijala sekirom zbog tarabe, zbog međe

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija