• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

31.01.2020

13:00

BIZNISMEN IZ VELIKOG GRADIŠTA PRETIO ŽENI UBISTVOM! Dobio tri meseca uslovno, a njena reakcija je neshvatljiva!

Vesti

BIZNISMEN IZ VELIKOG GRADIŠTA PRETIO ŽENI UBISTVOM! Dobio tri meseca uslovno, a njena reakcija je neshvatljiva!

Podeli vest

Milan Ćirković (38), biznismen iz Velikog Gradišta, vlasnik kafića i apartmana na Srebrnom jezeru, osuđen je pred Osnovnim sudom na tri meseca zatvora, uslovno na godinu dana, zbog krivičnog dela nasilje u porodici

On je 21. decembra prošle godine, oko 16 časova, u svojoj porodičnoj kući u Ulici Nikole Tesle, verbalno napao suprugu Ivanu Ćirković (31), ispred njihovo dvoje dece. Ona je tada saopštila da će da ga napusti, zbog čega joj je on zapretio da će da je ubije. 

Pošto je ona pozvala policiju, došla je patrola i uhapsila ga i odmah mu je izrečena mera zabrane komunikacije i prilaženja oštećenoj. 

ZAŠTO JE SRBIJA POSTALA ZEMLJA NASILNIKA?! Kada budete videli koliko nasilja ima u porodicama tokom godine NEĆE VAM BITI DOBRO! Statistika od koje se diže kosa na glavi!

Posle njegovog privođenja, supruga je sa decom otišla kod  roditelja u Kusiće. Posle saslušanja, protiv njega je stavljen optužni predlog zbog nasilja u porodici, ali se sve završilo sporazumnom o priznanju krivice, pa ga je sud, na predlog tužioca, osudio uslovno. 

Nakon izricanja presude, supružnici su se pomirili i nastavili da žive zajedno.

Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija