• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

01.02.2020

15:43

KRVAVI LJUBAVNI TROUGAO U NOVOM SADU Policija zanemela kada je OTKRILA ULOGU DEVOJKE JELENE

Vesti

KRVAVI LJUBAVNI TROUGAO U NOVOM SADU Policija zanemela kada je OTKRILA ULOGU DEVOJKE JELENE

Podeli vest

Stefan Stanojević iz ljubomore sekirom izmasakrirao Đorđa Jovanovića u Novom Sadu. Stefanova devojka Jovana J. posle zločina pomogla da se prikrije ubistvo

Stefan Stanojević (25) iz Štrpca sekirom je u Novom Sadu smrskao glavu Đorđu Jovanoviću (23) iz sela Vilovo kod Titela. Nakon zločina Stefanova devojka Jovana J. (29), pred kojom se dogodilo ubistvo, pomogla je svom dečku da u rupu sa vodom baci telo ubijenog i da leš zatrpa ciglama.

Strašno

Hteli su da zapale telo, ali je Stefan smatrao da za to nema potrebe budući da su ga prekrili ciglama
Izvor iz istrage

 

Kako saznajemo od izvora iz istrage, zločin se dogodio 31. decembra prošle godine u Novom naselju nakon što su se Stefan Stanojević i Đorđe Jovanović posvađali oko Novosađanke Jovane J.

Ljubavni trougao
- Devojka je ranije bila u vezi sa Jovanovićem, a nakon što su raskinuli, počela je da se zabavlja sa Stefanom. Pošto Đorđe nikako nije mogao da prihvati da ona neće da mu se vrati, pozvao je Jovanu i Stefana da se nađu u jednoj napuštenoj baraci i da pokušaju sve da rasprave -
naveo je naš sagovornik.


On je dodao da su oni sedeli, pili alkohol i u početku normalno pokušali da reše situaciju.
- Ipak, posle izvesnog vremena došlo je do svađe i tuče. Stefan je uzeo sekiru i pred Jovanom tri puta udario u glavu Đorđa. Kada su shvatili da je mladić mrtav, Jovana i Stefan su odvukli telo do obližnje rupe ispunjene vodom. Zatim su leš zatrpali ciglama i pobegli sa mesta ubistva - rekao je Informerov izvor.

Foto: Informer DN


S obzirom na to da se Đorđe Jovanović nije duže vreme vraćao u Vilovo, njegov deda, sa kojim je mladić živeo, 27. januara 2020. godine prijavio je njegov nestanak policiji.
- Sticajem okolnosti Jovanovićev leš je 28. januara otkrio jedan lovac, koji je osetio veoma jak smrad. On je pozvao policiju, koja je na osnovu lične karte identifikovala o kome je reč. Telo je poslato na obdukciju, a na odeći su pronađeni DNK tragovi Stefana i Jovane. Oni su ubrzo locirani i uhapšeni - ispričao je on i dodao:

Jednomesečni pritvor
- Njih dvoje su u policiji rekli da ih je Đorđe napao i da su se branili. Objasnili su da su se uplašili i da su zato sakrili leš. Hteli su da zapale telo, ali je Stefan smatrao da za to nema potrebe budući da su ga prekrili ciglama.

Foto: Informer DN

 


Osumnjičenom mladiću i devojci prvo je određeno zadržavanje do 48 sati, a nakon toga su saslušani u tužilaštvu u Novom Sadu. Posle saslušanja sudija za prethodni postupak odredio im je jednomesečni pritvor. 

Teško ubistvo i pomaganje

Stefan Stanojević se sumnjiči za krivično delo teško ubistvo i mogao bi da bude osuđen na 40 godina zatvora. Njegovoj devojci Jovani J. na teret se stavlja neprijavljivanje krivičnog dela i učinioca, za koje je zaprećena kazna do tri godine.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

Мирно да "расправе" - уз алкохол...?! Нужна одбрана секиром 3 пута у главу...?! За нужну одбрану - довољно је било и једном.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija