• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir.rs

02.02.2020

08:04

SRBIN (19) U ITALIJI OTEO, TUKAO I UBADAO HEMIJSKOM OLOVKOM SUPRUGU!  Uhapšen zbog jezivog porodičnog nasilja

Vesti

SRBIN (19) U ITALIJI OTEO, TUKAO I UBADAO HEMIJSKOM OLOVKOM SUPRUGU! Uhapšen zbog jezivog porodičnog nasilja

Podeli vest

Srbin (19) uhapšen je u Aleksandriji u Italiji zbog otmice, nanošenja povreda i porodičnog nasilja nad svojom godinu dana mlađom suprugom, s kojom ima troje dece!

Kako su preneli italijanski mediji, Srbin je suprugu (18) brutalno pretukao, vukao je za kosu i izbacio iz kuće.

- Bacio ju je niz stepenice, a kada je pala, nastavio je da je šutira i udara. Potom ju je zarobio na dva sata, stavio je u automobil i odvezao do reke Tanaro, gde se tortura nastavila. Dok ju je šutirao i šamarao, govorio joj je da će je "naučiti pameti" - navode mediji.

Nesrećna devojka nekako je uspela da obavesti policiju koja je došla da je spase.

- Policajci su uspeli da stave lisice na ruke Srbinu i obavestili su ga da se sumnjiči za otmicu, nasilje u porodici i teške povrede. Istraga je u toku i policija još uvek pokušava da sklopi sve kockice ovog jezivog porodičnog zlostavljanja. Navodno, na ženinim nogama su otkrivene i rane koje su nastale ubodima hemijskom olovkom - rekli su policijski zvaničnici.

Mladi bračni par došao je u Italiju iz Crne Gore.

- Oni imaju troje zajedničke dece, od kojih najstarije ima tri godine. U Aleksandriji su se naselili u seocetu San Mišel, a prema iskazima komšija, mladić je svoju suprugu svakodnevno tukao, pa su oni morali da pozivaju policiju - navode mediji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milani

pre 4 godine

Srpski nacin opismenjavanja nastavnim sredstvom - hemijskom olovkom.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija