• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

06.02.2020

23:20

DOBIO ŠTO JE ZASLUŽIO - BATINE I HAPŠENJE! Mlada bokserka (15) savladala pedofila u Novom Sadu

Vesti

DOBIO ŠTO JE ZASLUŽIO - BATINE I HAPŠENJE! Mlada bokserka (15) savladala pedofila u Novom Sadu

Podeli vest

Bora K. (59) iz Kovilja, domar u novosadskom "Spensu", koji je prekjuče u ženskoj svlačionici pokušao da fotografiše devojčicu (15), članicu Bokserskog kluba Vojvodina, dobio je što je i zaslužio - batine i hapšenje!

Kako saznajemo od izvora iz istrage, devojčica se posle treninga tuširala u kupatilu dvorane za borilačke sportove i primetila je da je neko fotografiše. Brzo je obukla šorc i majicu i potrčala za domarom.

- Uspela je da ga sustigne, a zatim je na njemu primenila znanje koje je stekla na treninzima. Savladala ga je i zadržala do dolaska policije. Devojčica je bila veoma ljuta, pogotovu kad je prepoznala domara, kog svi u "Spensu" dobro poznaju - kaže naš izvor.

OTKRIVAMO KAKO JE UHAPŠEN SRĐAN ŠVELJO ZBOG ZLOSTAVLJANJA MALOLETNIKA! Jezive fotografije objavio na Instagramu!

POČELO HAPŠENJE SA JURIĆEVOG SPISKA! ON JE PRVI: Ovo je samo početak, idemo dalje!

Foto: Informer

Na drugoj strani, u "Spensu" su svi bili šokirani ovim incidentom, jer su Boru poznavali kao "ozbiljnog čoveka i veoma savesnog radnika".
- Bora je oženjen, ali nema dece. Privatno se bavio i molerskim radovima i poznat je kao veoma pouzdan majstor i radnik, koji nikad nikog nije prevario. Niko nije mogao ni da nasluti da ima sklonost ka pedofiliji i ovo je zaista pravi šok za sve koji su ga znali u "Spensu" - kaže za Informer jedan od zaposlenih.

Sportski direktor Bokserskog kluba Vojvodina Milan Kozomara takođe je zaprepašćen onim što se dogodilo.
- Nikada ništa nije nagoveštavalo da bi Bora mogao tako nešto da uradi. Svi smo ga poštovali. Međutim, najbitnije je da se devojčica snašla i uspela da pozove policiju - ističe Kozomara. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
joks

pre 4 godine

bravo za gos.jurica,samo napred sve te perverznjake u zatvor

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija