• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

08.02.2020

09:16

SRBIN KOJI JE KLAO KUMA NA TERASI U ŠPANIJI uradio nešto jezivo u Beogradu! Završio u "Lazi Lazarević"!

Vesti

SRBIN KOJI JE KLAO KUMA NA TERASI U ŠPANIJI uradio nešto jezivo u Beogradu! Završio u "Lazi Lazarević"!

Podeli vest

Beograđanin Bora M. (50), poznat kao koljač iz Španije, jer je prošlog avgusta u letovalištu Kosta del Sol na terasi vezao svog druga i klao na terasi naočigled svih prolaznika, pušten je iz španskog pritvora i trenutno se nalazi u Klinici za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" u Beogradu, nakon što je napravio nekoliko ozbiljnih incidenata po povratku u Srbiju

Bora M. je u Španiji osuđen na 8 meseci zatvora uslovno sa rokom provere na dve godine. Prema našim saznanjima, on je iz Španije u Srbiju došao 13. januara, a u Kliniku "Laza Lazarević" smešten je deset dana kasnije, saznaje Telegraf.rs.

Izvor dobro upućen u ovaj slučaj, kaže da je on, kada se vratio u Beograd, umesto da se smiri, nastavio bahato i agresivno da se ponaša. Takvo njegovo ponašanje pogotovo su osetili gosti i osoblje jednog kafića na Vračaru i restorana na Senjaku, gde je, između ostalog, pravio incidente od dolaska iz Španije do smeštanja u bolnicu.

- U jednom kafiću na Vračaru išamarao je konobaricu, a samo zato što mu je najljubaznije rekla da zatvori vrata za sobom. Devojka je nakon toga dala otkaz. Dva dana kasnije, tačnije, u četvrtak 23. januara bahato se ponašao u jednom poznatom restoranu na Senjaku. Išao je od gosta do gosta i terao ih da kažu "tekton". Gde god da se pojavio, otkako je došao iz Španije, pravio je probleme, a takav je bio i ranije - priča izvor Telegrafa.rs.

POLICIJA UHAPSILA DARKA, NAŠLA NJEGOV SLUPANI FORD, a onda je otkrivena JEZIVA ISTINA

On navodi da je posle ova dva najnovija incidenta Bora M., koji je labilna osoba i dugogodišnji duševni bolesnik, uhapšen a zatim smešten u "Lazu Lazarević".

- Po sudskoj meri tamo će ostati do 15. februara, a najverovatnije će to biti i produženo jer mora da se leči. Dugogodišnji je duševni bolesnik koja je uznapredovala upotrebom narkotika. Ima bipolarni poremećaj.  I pre svega što je uradio u Španiji pravio je probleme. Dosije mu je bogat, a između ostalog ima i nasilje nad ženama, kao i u porodici - navodi izvor koji navodi da sud može na osnovu psihološkog veštačenja da mu produži boravak u klinici za psihijatriju.

DRUG GA KLAO NA TERASI, A ON GA BRANI! SRBIN POVREĐEN U ŠPANIJI ŠOKIRAO IZJAVOM: To je moj prijatelj, volim ga ko brata! SIPALI SU MU NEŠTO U PIĆE!

Bora M., kako saznajemo, razveo se od žene sa kojom ima troje dece. Najmlađe dete ide u osnovnu školu (ime škole poznato redakciji). Mediji pišu da je on u toj školi hteo da otme dete. Ta priča, međutim, ne odgovara istini, niti je protiv njega podneta krivična prijava zbog toga. U školu je ušao kada nije bilo dece.

(VIDEO/FOTO) EKSKLUZIVNO! Evo kako sada izgleda Ljubiša Buha Čume! Prvi put u javnosti NAKON VIŠE OD ČETIRI GODINE U ZATVORU

U Španiji je letos Bora M. nasrnuo na muškarca koji je, ispostavlja se danas, njegov kum.

On je, kako se saznaje, došao u letovalište sa devojkom, a kada im se pridružio i kum, Bora M. je umislio da se on devojci nabacuje pa je nasrnuo na njega.

Podsetimo, sve je zaprepastila stravična scena naočigled šokiranih prolaznika u Španiji: polugo muškarac, kome se krv slivala iz prerezanog vrata, vezan za terasu i pokrivenih očiju trpeo je pretnje napasnika koji je u ruci držao ogroman nož.

Lokalna policija je na licu mesta, sa ulice, pokušavala da smiri napadača, dok je druga ekipa tražila odbeglu ženu, kako bi mogli da uđu u stan i spreče krvoproliće.

Napadač, na kraju, nije pružao otpor, a žrtva je imala 11 uboda po glavi. Zahvaljujući prolaznicima, koji su alarmirali policiju Borin kum je preživeo. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija