• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

10.02.2020

20:04

MLADIĆI SE TRKALI SA VOZOM, PA POGINULI! Stravična tragedija kod Vrbasa!

Vesti

MLADIĆI SE TRKALI SA VOZOM, PA POGINULI! Stravična tragedija kod Vrbasa!

Podeli vest

Boris Cap (25) i Vladimir Olejar (17) iz Kucure poginuli su u nedelju ujutru kada je na automobil "reno senik" u kom su se nalazili naleteo teretni voz. Nesreća se dogodila na pružnom prelazu Zmajevo - Kucura kod Vrbasa, a prema prvim informacijama, mladići su se trkali sa lokomotivom pokušavajući da pređu prugu pre voza

Prema saznanjima Informera, za volanom "renoa" bio je Boris Cap, dok je na mestu suvozača sedeo njegov prijatelj Vladimir Olejar. Navodno, oni su se vraćali iz noćnog provoda kada su u jednom trenutku primetili voz.

- Jedno vreme su vozili paralelno sa vozom. Verovatno su pomislili da mogu da pređu prugu pre kompozicije. Mašinovođa ih je sve vreme upozoravao svetlima i sirenom, ali su mladići želeli da ga prestignu i prvi da pređu prugu - kaže naš sagovornik iz istrage.

Prema njegovim rečima, teretni voz, koji je išao iz Makedonije ka Mađarskoj, naleteo je na "reno" i bukvalno ga smrvio. Na mesto nesreće odmah je došla ekipa Hitne pomoći, ali su nesrećni mladići već bili mrtvi. U toku policijskog uviđaja mašinovođa je bio u šoku, pa su lekari morali da mu pruže pomoć.

- On je uporno ponavljao kako nikako nije mogao da zaustavi voz i da je sve vreme trubio mladićima da se zaustave. I njemu je takođe urađen alko-test, koji je pokazao da nije imao alkohola u krvi - naveo je naš izvor.

Brat od tetke Borisa Capa prvi je saznao za nesreću i po dolasku na lice mesta morao je i da identifikuje nastradale.

- Pozvala me je Borisova rođena sestra i zamolila da odem tamo i vidim šta se dešava. Kada sam stigao, policija je već imala njihova dokumenta, ali su me zamolili da ih identifikujem. Nisu imali nikakve spoljašnje povrede, nego su im verovatno popucala pluća, srca, kičme i vratovi. Tako su meni rekli - kazao je on.

Meštani Kucure imali su samo reči hvale za nastradale mladiće. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj! Osim toga, saopšteno je da će selektor A reprezentacije Dragan Stojković Piksi u subotu nakon utakmice Juventus - Milan održati sastanak sa fudbalerima ta dva tima Dušanom Vlahovićem, Filipom Kostićem, Lukom Jovićem i Jan Karlom Simićem! Takođe, iz srpske kuće fudbala saopšteno je

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija