• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.02.2020

08:34

DRAGANINE ĆERKE UŠLE U SOBU I ZATEKLE JEZIV PRIZOR Jedan potez SPASAO NJIHOVU MAJKU OD SMRTI

Vesti

DRAGANINE ĆERKE UŠLE U SOBU I ZATEKLE JEZIV PRIZOR Jedan potez SPASAO NJIHOVU MAJKU OD SMRTI

Podeli vest

Zoran Skalušević (46) preksinoć je u porodičnoj kući u selu Novi Sip kod Kladova kuhinjskim nožem izbo suprugu Draganu (41), i to naočigled njihove dve ćerke!

Nesrećnu ženu je sigurne smrti spasao ćerkin dečko, koji je zgrabio pomahnitalog Zorana i izbacio ga iz kuće!
Zoran je sav krvav odmah otišao u policiju i predao se, a Dragana je sa ranama na grudima i po rukama prebačena u bolnicu, gde je operisana, a njeno stanje je i dalje teško, ali stabilno.


Probudili ih jauci

Kako smo saznali od izvora iz istrage, svađa između supružnika počela je najverovatnije zbog Zoranove ljubomore.
- Oko dva sata iza ponoći Zoran je zgrabio nož i nasrnuo na suprugu. Za to vreme njihova mlađa ćerka, koja pohađa šesti razred osnovne škole, spavala je u svojoj sobi, a starija ćerka je sa dečkom bila u drugoj sobi. Oni su usred noći čuli galamu i Draganino zapomaganje, pa su sve troje istrčali iz soba da vide šta se dešava - priča naš izvor.
Ćerke su, kaže on, bile zgranute krvavim prizorom, jer su videle kako im otac ubada majku velikim kuhinjskim nožem. Dečko starije devojčice je tada skočio na Zorana i obuzdao ga, a zatim ga je izbacio iz kuće.
Zoran je zatim sam otišao u policijsku stanicu i kazao da je nožem ubio ženu, tada još ne znajući da je Dragana preživela. U porodičnu kuću Skaluševića brzo je stigla ekipa Hitne pomoći, koja je teško povređenu Draganu prevezla na odeljenje hirurgije bolnice u Kladovu.
- Oko tri sata iza ponoći dovezena je žena koja je zadobila dva uboda u grudni koš, kao i ubodnu ranu na levoj podlaktici i povredu desne šake. Odmah je operisana. Uspeli smo da joj spasimo život, iako je rana na grudima bila na samo dva-tri centimetra od srca. Pacijentkinja je sada u stabilnom stanju i nije životno ugrožena - kazao je hirurg dr Borislav Petrović, direktor opšte bolnice Kladovo.

Meštani u šoku
Meštani Novog Sipa nisu želeli da komentarišu krvavu dramu u kući Skaluševića. Kratko su rekli da su šokirani, s obzirom na to da se radi o mirnoj i stabilnoj porodici.
U policiji su naveli da se Zoran tereti za pokušaj ubistva i da mu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Negotinu. 

Nije bilo prijava nasilja u porodici

Kako smo saznali, u porodici Skalušević ranije nije bilo prijava nasilja u porodici, a Zoran nema dosije u policiji.
Na svom Fejsbuk profilu Dragana je navela da radi u jednom staračkom domu. Osim svojih slika, objavila je i nekoliko fotografija svojih ćerki i nijednu sa mužem.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija