• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

12.02.2020

09:29

O DRAGANINOJ IZJAVI BRUJI SRBIJA! Muž je umalo ubio nožem, ona ŠOKIRALA ONIM ŠTO JE REKLA O NAPADU

Vesti

O DRAGANINOJ IZJAVI BRUJI SRBIJA! Muž je umalo ubio nožem, ona ŠOKIRALA ONIM ŠTO JE REKLA O NAPADU

Podeli vest

Zoran mi je kazao: "Nemoj to više da radiš, svi mi se smeju", misleći da ga varam, a ja sam mu u afektu odbrusila da ću raditi šta god hoću! Da sam ćutala, ne bi me napao, rekla je Dragana Skalušević, koju je muž izbo po grudima

Ja sam kriva što me je muž izbo, provocirala sam ga... Rekao mi je da mu se svi smeju jer ga navodno varam, a ja sam mu u afektu kazala da ću raditi šta god hoću. Da sam ćutala, ne bi me napao, kazala je policajcima Dragana Skalušević (41), koju je muž Zoran (46) u nedelju nožem izbo po grudima i rukama u porodičnoj kući u selu Novi Sip kod Kladova.

Inspektori u šoku

Zoran je, inače, odmah posle napada otišao u policiju i predao se, a Dragana je sa teškim povredama, opasnim po život, zbrinuta u bolnici u Kladovu, gde je operisana i nije više životno ugrožena.

Kad su je inspektori posetili kako bi porazgovarali s njom, ostali su u šoku kad je Dragana počela da pravda muža!

- Ja sam za sve kriva, a ne moj muž! Izazivala sam ga, provocirala... Neću ga sudski goniti i neću ga tužiti! Svađali smo se te večeri, izazivala sam ga, razbesnela... Da sam ćutala, on to nikad ne bi uradio - kazala je Dragana policajcima.

Ona je pojasnila da je Zoran u nedelju uveče bio mortus pijan kad je izbila svađa.

- Kazao mi je: "Nemoj to više da radiš, svi mi se smeju", misleći da ga varam, a ja sam mu u afektu odbrusila da ću raditi šta god poželim i da mi on ništa ne može zabraniti. Vikala sam: "Šta mi možeš?!" Zoran je tada dohvatio kuhinjski nož, a ja sam mu odbrusila: "Šta je, hoćeš da me ubodeš!" Tada mu je pukao film... - ispričala je Dragana.

Zoran je počeo krvnički da ubada Draganu, a njena zapomaganja probudila su njihove ćerke, koje su spavale u svojim sobama.

Najpre je do roditelja dotrčala mlađa ćerka, koja pohađa šesti razred osnovne škole, a zatim i starija, koja je bila u svojoj sobi sa dečkom. Taj mladić je skočio na pomahnitalog Zorana, obuzdao ga i izbacio iz kuće, a zatim su deca pozvala Hitnu pomoć.

Dragana je zadobila tri ubodne rane, od kojih je jedna bila veoma blizu srca, a isečena joj je i tetiva na ruci.

Zoranu je određen pritvor do 30 dana, a tereti se za pokušaj ubistva.

Nije bilo prijava

Meštani Novog Sipa bili su šokirani zbog stravičnog napada u kući Skaluševića, i kratko su rekli da se radi o mirnoj i stabilnoj porodici. I u policiji su nam potvrdili da u porodici Skalušević nikada ranije nije bilo prijave nasilja i da Zoran nema dosije.

Na svom Fejsbuk profilu Dragana je navela da radi u jednom staračkom domu, a osim svojih slika, objavila je i nekoliko fotografija svojih ćerki i nijednu sa mužem.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dule

pre 4 godine

Тако се и Ната Беквалац свађала с пијаним мужем па добила батине. Како жене не могу да схвате да пијаног мужа треба ставити у кревет или га оставити у купатилу да грли ВЦ шољу у коју се исповраћао, а да свађу треба одложити до сутра кад се истрезни.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija