• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.02.2020

07:11

DRAGANA I ZORAN O KOJIMA PRIČA SRBIJA pre 3 godine preživeli su NEVEROVATNU NESREĆU

Vesti

DRAGANA I ZORAN O KOJIMA PRIČA SRBIJA pre 3 godine preživeli su NEVEROVATNU NESREĆU

Podeli vest

Zoran i Dragana Skalušević dospeli su u medije nakon krvavog napada koji je odigrao u njihovoj kući.

Kako saznajemo, Dragana i Zoran su pre tri godine čudom preživeli stravičnu saobraćajnu nesreću. Oni su bili u automobilu, kada ih je na pružnom prelazu udario voz. Iako je auto bio smrskan, njih dvoje su, neviđenom srećom, zadobili samo lakše povrede.

Podsetimo, napad se dogodio u nedelju veče u porodičnoj kući u selu Novi Sip kod Kladova.

Zoran je počeo krvnički da ubada Draganu, a njena zapomaganja probudila su njihove ćerke, koje su spavale u svojim sobama.
Najpre je do roditelja dotrčala mlađa ćerka, koja pohađa šesti razred osnovne škole, a zatim i starija, koja je bila u svojoj sobi sa dečkom. Taj mladić je skočio na pomahnitalog Zorana, obuzdao ga i izbacio iz kuće, a zatim su deca pozvala Hitnu pomoć.
Dragana je zadobila tri ubodne rane, od kojih je jedna bila veoma blizu srca, a isečena joj je i tetiva na ruci.
Zoranu je određen pritvor do 30 dana, a tereti se za pokušaj ubistva.

Nakon napada, Dragana je policajcima rekla kako je ona kriva za sve, i kako je izazvala muža.
- Ja sam za sve kriva, a ne moj muž! Izazivala sam ga, provocirala... Neću ga sudski goniti i neću ga tužiti! Svađali smo se te večeri, izazivala sam ga, razbesnela... Da sam ćutala, on to nikad ne bi uradio - kazala je Dragana policajcima.
Inače, kako saznajemo, Dragana i Zoran su pre tri godine čudom preživeli stravičnu saobraćajnu nesreću. Oni su bili u automobilu, kada ih je na pružnom prelazu udario voz. Iako je auto bio smrskan, njih dvoje su, neviđenom srećom, zadobili samo lakše povrede.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija