• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.02.2020

11:55

POLICIJA PRETRESLA KAMION PUN SLAME! Zbog onoga što su pronašli, vozač je odmah uhapšen! (FOTO)

Vesti

POLICIJA PRETRESLA KAMION PUN SLAME! Zbog onoga što su pronašli, vozač je odmah uhapšen! (FOTO)

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju zaplenili su oko 140 kilograma marihuane i uhapsili A. J. (1972) iz Aranđelovca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga

- Želim još jednom da pohvalim rad policije na terenu. Zaplena oko 140 kilograma narkotika u Blacu samo je jedna u nizu akcija koje policija i u 2020. godini nastavlja da intenzivno sprovodi u svim opštinama naše zemlje - istakao je potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović.  

Foto: www.mup.gov.rs

BEŽAO OD INTERVENTNE! OTKRIVAMO: Evo šta je policija našla u kolima bahatog mladića (22) koji je izazvao tragediju u Zemunu

 


On je podsetio i da je tokom prethodnih desetak dana u policijskim akcijama  zaplenjeno više kilograma heroina i amfetamina. 


- Želim da se zahvalim svim ljudima iz policije koji danonoćno rade i razumeju koliko je važno da kao zemlja izađemo kao pobednici iz ove teške borbe i pošaljemo jasnu poruku da ne postoji mesto u Srbiji gde će bilo koji narko-diler biti bezbedan i slobodan. Zato ohrabrujem pripadnike policije da nemilosrdno svakog dana rade na suzbijanju narko-trafikinga u Srbiji - poručio je Stefanović. 

     

Foto: www.mup.gov.rs

 


Policija je oko 140 kilograma marihuane pronašla prilikom kontrole teretnog vozila, kojim je upravljao osumnjičeni A.J, u tovarnom delu ispod slame i upakovanu u pakete i potom u osam vreća.

(FOTO) OKUPLJALI SE NA TAJNIM LOKACIJAMA U BEOGRADU I PRAVILI MILIONE! Razotkrivena VELIKA PREVARA, ovo su detalji!

 


Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Prokuplju.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija