• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

14.02.2020

18:42

TRAGEDIJA U ZEMUNU POSTALA JE JOŠ JEZIVIJA! Otkriveno ko je upravljao autobusom koji je udario u Bojanovo vozilo!

Vesti

TRAGEDIJA U ZEMUNU POSTALA JE JOŠ JEZIVIJA! Otkriveno ko je upravljao autobusom koji je udario u Bojanovo vozilo!

Podeli vest

Objavljeni su detalji užasa u Zemunu, a tom prilikom otkriveno je ko je upravljao autobusom na liniji 45

Za volanom autobusa na liniji 45, koji je juče ujutru u Zemunu usled sudara sa automobilom naleteo na autobus kojim je upravljao nastradali vozač Bojan Perać (31), bio je Bojanov instruktor Dragomir Ž.

Foto: Goran Vesić/Facebook

Za volanom autobusa na liniji 45, koji je juče ujutru u Zemunu usled sudara sa automobilom naleteo na autobus kojim je upravljao nastradali vozač Bojan Perać (31), bio je Bojanov instruktor Dragomir Ž. (52) koji ga je praktično učio da vozi. Njih dvojica su u prethodnoj firmi radili zajedno.

BEŽAO OD INTERVENTNE! OTKRIVAMO: Evo šta je policija našla u kolima bahatog mladića (22) koji je izazvao tragediju u Zemunu

Nesreća se dogodila na uglu Tršćanske ulice i Cara Dušana u Zemunu u ranim jutarnjim časovima, kada je automobil marke "pežo" kojim je upravljao Adam R. (21) najpre udario u "četrdesetpeticu". Od siline udarca, autobus je naleteo na "petnaesticu" kojom je upravljao Perać.

Perać je zadobio toliko teške povrede da je izdahnuo na licu mesta, dok su drugi vozač autobusa Dragomir Ž. (52), jedna putnica i Adam R. (21), vozač "pežoa", povređeni. Adam je ubrzo nakon lekarskog pregleda priveden i kod njega je pronađena kesica marihuane. Takođe je utvrđeno da je sa probnom vozačkom dozvolom vozio u nedozvoljeno vreme.

Foto: Goran Vesić/Facebook

OVO JE VOZAČ KOJI JE JUTROS STRADAO U UDESU! Bojan (31) poginuo na licu mesta od siline udara! DETALJI STRAVIČNE TRAGEDIJE

Stravična nesreća potresla je juče celu Srbiju, posebno ako se uzmu u obzir mlade godine vozača Peraća, a ono što je ovu tragediju učinilo još jezivijom jeste to da je vozač autobusa na liniji 45, koji je naleteo na Peraćovo vozilo, upravljao njegov instruktor.

Njih dvojica se poznaju još iz dana kada je Perać radio kod privatnog prevoznika.

Inače, Bojan Perać radio je kao vozač u GSP "Beograd" tek dve godine, a samo nekoliko minuta pre nesreće krenuo je iz garaže u Zemunu, bez putnika. Završio je Hemijsko-prehrambenu tehnološku srednju školu u Beogradu, za pekara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragče

pre 4 godine

Ја само питам! Којом брзином су се кретали аутобуси у 4:00 часа изјутра када су оволико оштећени? И даље сматрам да је трагедија за овог младића и његову породицу који је трагично настрадао!

ZoranP

pre 2 godine

Kakva korona, srčanja oboljenja i karcionomi, pobiće pobesneli vozači sve živo što se pojavi na ulici. Više nema ogrebotine ili malog krivljenja lima karoserije, sada sve mora da bude totalno smrskano.

POGLEDAJTE SNIMAK SA MESTA STRAVIČNE SAOBRAĆAJKE U ZEMUNU! Smrskani autobusi, automobil razvaljen, staklo na sve strane... (VIDEO)
Hronika

POGLEDAJTE SNIMAK SA MESTA STRAVIČNE SAOBRAĆAJKE U ZEMUNU! Smrskani autobusi, automobil razvaljen, staklo na sve strane... (VIDEO)

Stravična nesreća dogodila se rano jutros kada je vozač "pežoa" Adam R. (22) velikom velikom brzinom iz Tršćanske ulice uleteo u Ulicu Cara Dušana. Tu je udario u autobus na liniji 45, koji je potom, od siline udarca, udario u autobus na liniji 15 koji se kretao svojom saobraćajnom trakom. U ovoj nesreći poginuo je vozač autobusa Bojan P. (31), a troje ljudi je povređeno

12.02.2020

10:48

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija