• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

14.02.2020

21:50

EVO KO JE SRBIN KOJI JE MISTERIOZNO POGINUO U LONDONU! Igor iz Subotice došao u Englesku, GODINAMA RADIO U HOTELU!

Vesti

EVO KO JE SRBIN KOJI JE MISTERIOZNO POGINUO U LONDONU! Igor iz Subotice došao u Englesku, GODINAMA RADIO U HOTELU!

Podeli vest

Igor M. (33) preminuo nakon pada sa šestog sprata zgrade u Londonu, a policija odmah uhapsila ženu (28) koja je zatečena pored tela

Srbin Igor M. (33) nastradao je 12. februara pošto je pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima pao sa šestog sprata zgrade u Londonu. Policija je uhapsila devojku (28) koju je zatekla kako plače kraj tela, a ispituje se da li je ona počinila ubistvo mladića, preneli su londonski mediji. Kako navode izvori tamošnjih medija, tragedija se dogodila usred bela dana, u 15.20 sati, u Severnom Finčliju, naselju u Londonu.

- Muškarac je zatečen mrtav na trotoaru ispred zgrade. Utvrđeno je da je pao kroz prozor na šestom spratu, koji je prilikom dolaska policije širom bio otvoren, a unutra je bilo upaljeno svetlo - preneli su mediji.

Očevici su ispričali da nisu videli sam momenat pada, ali da su zatekli muškarca u lokvi krvi i devojku koja je kraj njega vrištala.

- Ne znamo šta se dogodilo. Videli smo telo, a onda i uzrujanu devojku, koja je bukvalno minut posle pada izašla iz zgrade i počela da zapomaže - ispričao je komšija.

Radio u hotelu, nedavno unapređen

Igor M je pre odlaska u London godinama živeo u Subotici.

- U Londonu je vredno radio i bio je uspešan. Baš nedavno je unapređen na poslu i postao je menadžer jednog hotela u Londonu. Koliko znamo, u poslednje vreme sa zabavljao s devojkom iz Litvanije, ali ne znamo da li je baš ona privedena - rekao je jedan poznanik mladića.

Londonska policija saopštila je da je žena uhapšena pod sumnjom da je počinila ubistvo, ali da je istraga još uvek u toku i da se ispituje da li je zaista bilo tako.

- Ona je posle hapšenja najpre odvedena u bolnicu, jer je imala manje povrede. Očigledno je da su se ona i žrtva poznavali i da su oboje boravili u stanu kad se desila tragedija. Istražuje se da li su se muškarac i žena posvađali i potukli u stanu, zbog čega ona ima povrede. Ne isključuje se ni mogućnost da je ona gurnula mladića kroz prozor - prenose londonski mediji i dodaju:

- Ipak, sve je još uvek nejasno. Moguće je i da je on sam skočio posle svađe. Istraga će utvrditi šta se dogodilo kobnog dana.

Prema pisanju lokalnih medija, šokantnoj sceni prisustvovalo je nekoliko porodica s decom koja su se u tom trenutku vraćala iz škole. Srbin je navodno živeo u Londonu duže vreme.

- Prolaznici su odmah pozvali policiju i Hitnu pomoć. Na mesto pada muškarca brzo je došlo osam ili devet policijskih automobila, zajedno sa dva ili tri vozila hitne pomoći, ali muškarcu nije bilo spasa - ispričali su očevici medijima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija