• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.02.2020

17:24

VELIKA AKCIJA POLICIJE U BEOGRADU! U dve odvojene akcije UHAPŠENO 6 osoba, zaplenjena VEĆA KOLIČINA DROGE!

Vesti

VELIKA AKCIJA POLICIJE U BEOGRADU! U dve odvojene akcije UHAPŠENO 6 osoba, zaplenjena VEĆA KOLIČINA DROGE!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu u dve odvojene akcije, uhapsili su šest osoba i zaplenili 2,7 kilograma marihuane, 85 grama kokaina, oko 450 grama amfetamina, 800 tableta ekstazija, 35 grama hašiša, 100 mililitara ulja kanabisa, manju količinu MDMA i pištolj

Policija je uhapsila N. F. (1987) i N.F. (1986) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Pretresom podrumskih prostorija koje osumnjičeni koriste u Obrenovcu, u metalnom ormaru policija je pronašla 2,5 kilograma marihuane, oko 50 grama kokaina, 150 grama amfetamina, oko 600 tableta ekstazija, 30 grama MDMA, 35 grama hašiša, 100 mililitara kanabisovog ulja i tri elektronske vagice, a ličnim pretresom osumnjičenog N.F. (1987) pronađena je manja količina kokaina i marihunane.

40 KILOGRAMA MARIHUANE U KUĆI Otkrivena laboratorija, uhapšena tri mladića

Pretresom stana osumnjičenih, pronađen je i poštolj.

U drugoj akciji uhapšeni su B.S. (1997), Ž. S. (1998), D. S. ( 2000) i M. R. (1996) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena prozvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u stanu koji je S. B. iznajmio u naselju Borča za potrebe ove grupe koja je čuvala i pripremala drogu za dalju prodaju, pronašla oko 200 grama marihuane, 10 grama kokaina, 300 grama amfetamina i 200 tableta ekstazija.

U automobilu TV zvezde iz Beograda našli flaše od ulja u kojima je bila TEČNOST VREDNA 19.000 EVRA, a njena namena je JEZIVA

Takođe, pregledom vozila u kome su se nalazili D. S. i M. R. pronađeno je i 25 grama kokaina koji je bio sakriven u konstrukcijskoj šupljuni vozila, kao i veću sumu novca u domaćoj i stranoj valuti.

Svim osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59