• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

27.02.2020

07:03

ŠOK U KUĆI SVETISLAVA I SNEŽANE! Jedan detalj koji je otkriven OSTAVIO JE SVE BEZ TEKSTA I JOŠ VIŠE PRODUBIO MISTERIJU UBISTVA

Vesti

ŠOK U KUĆI SVETISLAVA I SNEŽANE! Jedan detalj koji je otkriven OSTAVIO JE SVE BEZ TEKSTA I JOŠ VIŠE PRODUBIO MISTERIJU UBISTVA

Podeli vest

Svetislav Milenković (69) i njegova supruga Snežana Plašintović (54) iz Bresja kod Jagodine nisu ubijeni u nedelju uveče zbog pljačke!

U kući je tokom uviđaja pronađen sav novac koji su imali nesrećni supružnici, i dinari i evri, a stvari nisu bile ispremetane! Motiv zločina se još utvrđuje, ali sve ukazuje na to da je Svetislav poznavao ubicu, jer ga je kobne večeri, oko 22 sata, pustio u kuću!


Probio joj srce
Ovo nam je potvrdila Svetislavljeva sestra Svetlana, koju smo juče zatekli ispred kuće njenog ubijenog brata. Sa suzama u očima kazala nam je da je došla po bratovljevo odelo, u kom će ga danas sahraniti na groblju u Jagodini.

- Ne znam zašto je moj brat ubijen, on nije imao neprijatelja. Ko god da je to uradio, Svetislav ga je sigurno poznavao, jer ga je pustio u kuću. U početku sam bila ubeđena da su moji brat i snaja ubijeni zbog para, ali saznali smo da iz kuće nije uzet ni dinar. Policija je tokom uviđaja pronašla i dinare i evre i rekli su mi da ništa nije ispreturano - priča očajna Svetlana.

Foto: Informer - Zoran Sinko

 


Ona dodaje da je Svetislav ubijen u pidžami, u kupatilu. Ubica mu je s leđa ispalio u glavu hitac iz pištolja kalibra 6,35 milimetara, a metak mu je ostao u mozgu.
- Snežana je najverovatnije pokušala da pobegne i ubica ju je sustigao u sobi gde je bilijar. Dva puta ju je nekim velikim nožem ubo u leđa, probio joj je srce. Možda su bile i dve ubice, ne znam... - rekla je Svetlana.
Ona nam otkriva i da kamere video-nadzora na Svetislavljevoj kući, kao i njegov kompjuter, nisu radili već duže vreme i da njen brat nije imao ni internet.
Međutim, od komšija smo saznali da je Milenković nedavno, iz nekog razloga, odlučio da popravi kompjuter i kamere, što ukazuje da je možda i strahovao od nekog, ali o tome nije nikom pričao.
Komšinica Milica Mitrović kazala nam je da je njena snaja poslednji put videla Svetislava u njegovom dvorištu u nedelju oko 21 čas, a dva sata pre toga srela je i Snežanu, koja se vratila kući iz Ćuprije, gde je bila kod roditelja.

Foto: Informer - Zoran Sinko

 


- Kobne večeri kod Svetislava su bili majstori za kompjuter i on ih je ispratio malo pre 21 sat, a samo sat vremena kasnije on i Snežana su ubijeni - ispričala je Milica.
Inače, inspektori i forenzičari su i juče obavljali uviđaj u kući ubijenih supružnika i prikupljali tragove i dokaze. Policajci su, između ostalog, iz kuće odneli i Svetislavljev kompjuter radi veštačenja. Duž puta od Bresja ka centru Jagodine policajci su pretraživali kontejnere, najverovatnije u potrazi za oružjem kojim su likvidirani supružnici.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija