• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

27.02.2020

13:06

MISTERIJA JELENINOG UBISTVA Svekar Vladimir rekao SAMO JEDNU REČENICU, kuma Vera OTKRILA NEOBIČAN DETALJ O  "MAMI I TRAVI"

Vesti

MISTERIJA JELENINOG UBISTVA Svekar Vladimir rekao SAMO JEDNU REČENICU, kuma Vera OTKRILA NEOBIČAN DETALJ O "MAMI I TRAVI"

Podeli vest

U Palati pravde danas je nastavljeno suđenje Zoranu Marjanoviću zbog optužbi da je ubio ženu Jelenu Marjanović.

Na klupu za svedoke danas je pozvan otac okrivljenog Zorana, Vladimir Marjanović koji je iskoristio svoje zakonsko pravo da ne svedoči protiv sina. 

- Ja mojim saznanjima ne mogu da doprinesem rasvetljavanju ubistva moje snaje. Stoga sam iskoristio pravo da ne svedočim - kratko je rekao Vladimir i nastavio da iz publike prati svedočenje porodične kume Vere Vukomanović koja je potom stupila na mesto za svedoke.

Ona je do najsitnijih detalja opisala kobni dan kada je na nasipu u Borči nestala mlada pevačica Granda i Zoranova supruga Jelena. Vera je danas posvedočila sledeće pojasniši da "praktično živi s Marjanovićima, te da svaki dan od ranog jutra do kasne večeri provodi s njima."

- To je bio običan najobičniji dan. Ja sam kod njih došla oko 7 ujutru, a Zoran,  Jelena i Jana ustali su nešto posle 13 časova. Bio je lep i sunčan dan a Jeca je volela da trenira i trči pa su se dogovorili da izađu napolje. Dala je Jani da ruča pa su otišli. Uzela sam da Zorici sredim žuljeve na nogama i nisam mogla da nađem nožić pa sam pozvala Jecu. To je bilo u 16.42. Rekla mi je da je u natkasni kod kreveta i zamolila me da stavim ručak. Bila je zadihana i kratko mi je rekla: Trčim, vidimo se posle - ispričala je kuma.

Foto: Informer

 

Podsetimo, kuma Vera se prema navodima optužnice poslednja čula s Jelenom, pre ubistva. Ona je ispričala da je ubrzo potom Vladimir otišao u nabavku ali i da se brzo vratio i saopštio im da ga je Zoran zvao i rekao mu da je Jelena nestala.

Ona je ispričala da je ubrzo potom Vladimir otišao u nabavku ali i da se brzo vratio i saopštio im da ga je Zoran zvao i rekao mu da je Jelena nestala.

Vera je ispričala neobičan detalj. Ona je otkrila da su ubrzo svi krenuli u potragu za Jelenom, a da je njena i Zoranova ćerkica Jana, vraćena kući. Dete je, kako je ispričala, odmah počelo da crta.

- Svi su krenuli u potragu, Janu su vratili kući gde je crtala travu i rekla da se mama izgubila u njoj - posvedočila je Vera jutros u Palati pravde.

Foto: Informer

 

Na današnjem ročištu trebalo je da svedoči i Jelenina sestra Teodora Krsmanović, međutim ona se danas nije pojavila jer je bolesna. Nastavak suđenja je zakazan za 9. mart za kad je najavljeno njeno svedočenje.

U sud je danas trebalo da dođe i Zorica Marjanović, majka okrivljenog Zorana, ali ni ona nije došla. Zoran Marjanović je sudu rekao da je ona "dobila moždani udar", a naveo je da se to dogodilo zbog "lažiranog pisma u kom se okrivljuje za Jeleninu smrt".

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija