• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf

27.02.2020

16:59

NJEMU JE ZORAN PRVO JAVIO DA JE JELENA NESTALA, A DANAS JE ŠOKIRAO U SUDNICI! Pitali su ga druži li se sa Marjanovićem...

Vesti

NJEMU JE ZORAN PRVO JAVIO DA JE JELENA NESTALA, A DANAS JE ŠOKIRAO U SUDNICI! Pitali su ga druži li se sa Marjanovićem...

Podeli vest

Policajac Boris Pucić, kojeg je Zoran Marjanović na dan nestanka Jelene Marjanović prvog pozvao i prijavio da mu nema supruge, svedočio je danas pred Višim sudom i otkrio da se više ne druži sa njim.

- Zoran me je pozvao u 17:30, možda koji minut ranije i pitao me je šta da radi. Rekao mi je da je Jelena nestala. SMS-om sam mu poslao brojeve telefona na koje može da prijavi nestanak. Posle toga sam se samoinicijativno spakovao i otišao do nasipa. Nisam tada bio na dužnosti, bio sam kod kuće. Na nasipu sam sreo Zorana, Janu, Vladimira i Miloša. Pitao sam šta se desilo. Zoran mi je rekao da je Jelena trčala ispred njega i nestala.

- Dok sam pretraživao nasip, dalje sam sretao samo Miloša. Pitao sam gde su Zoran i Vladimir, rekao je da su otišli da odvedu Janu kući. U jednom trenutku je došao Uroš sa dva drugara, pa sam deci rekao da potpuno pešice pretraže nasip. Sa svog telefona sam, čim sam došao, zvao jelenu. Niko se nije javljao, ali je telefon zvonio. Na nasipu nisam primetio ništa neobično, video sam samo tragove guma 50 metara desno od rampe gde je deponija. I video sam samo jednu devojku koja je pokušavala da ubaci psa u auto i njoj sam pomogao. Na nasipu sam ostao do 2-3 sata posle ponoći i nisam se sutradan tamo vraćao.

Foto: Informer

Pucić je ispričao da je Zorana znao od ranije i pre nego što je upoznao jelenu.

- Viđali smo se jednom mesečno, ili jednom u tri meseca, uglavnom bih ja dolazio kod njih u studio. Rekao bih da su njihovi odnosi bili normalni. Nisam primetio da je bio grub prema njoj. Od milošte je znao da joj kaže: "Ej, tetka, hoćeš da nam skuvaš kafu".

"Ne družim se više sa Zoranom"

Sve prisutne u sudnici je iznanadila rečenica kada je rekao da više nije u kontaktu sa Marjanovićem. Na pitanje branioca zašto, rekao je:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Ne družim se više sa njim jer sam kompromitovan, mnogo toga je izrečeno sto ja nisam rekao. Sretali se jesmo, ali se više ne družimo, prenosi Telegraf.

Svakog svedoka sudija Jelena Škulić pitala je da li zna gde je Labudovo jezero, a koje se nalazi na 4-5 km od nasipa, pored BSK terena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stršljen

pre 4 godine

Ama ko je ubica zna se! Pitajte forenziku i policajce koji vode istragu koliko je para leglo da bi se uradila ovako traljava forenzika i istraga pa čak i zanemarivanje dokaza sa lica mesta. Pa sve bi to bolje uradio svaki čobanin sa Peštera. Ali para buši gde burgija neće, Srbija je to gde se sve može kupiti i sve može prodati je*eš Zakona.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija