• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

28.02.2020

09:43

POROĐAJ DEVOJČICE (13) IZ KRUŠEVCA otkrio jezivu porodičnu priču zbog koje je NJEN STRIC ZAVRŠIO IZA REŠETAKA

Vesti

POROĐAJ DEVOJČICE (13) IZ KRUŠEVCA otkrio jezivu porodičnu priču zbog koje je NJEN STRIC ZAVRŠIO IZA REŠETAKA

Podeli vest

Monstrum S. U. (41) iz okoline Kruševca prošle godine pijan silovao bratanicu u porodičnoj kući. Ona zatrudnela, a juče je prokrvarila i rodila mrtvu bebu. Tad se i saznalo ko joj je napravio dete, pa je S. U. uhapšen

Manijak S. U. (41) iz okoline Kruševca uhapšen je juče zbog sumnje da je još prošle godine silovao 13-godišnju bratanicu!


Nesrećna devojčica je tad zatrudnela, ali niko nije znao za to. Međutim, juče je prokrvarila i porodila se u bolnici, pa se ubrzo saznalo kako je zatrudnela i monstrum je uhapšen!

Tuga


Posle porođaja, sa devojčicom su razgovarali psiholozi i lekari, kojima je ona ispričala sve o stricu i kako ju je silovao
Izvor iz istrage

 

Nije znala da je trudna

Kako smo saznali iz izvora iz istrage, stravično seksualno zlostavljanje dogodilo se u proleće 2019, u porodičnoj kući u kojoj devojčica živi sa roditeljima i stricem.
- Stric se jedne večeri napio u kafani, pa je došao kući, ušao u sobu svoje bratanice i odmah je napao. Strgao joj je odeću i silovao je, a onda joj zapretio da nikom ne sme da priča o tome - priča naš izvor.

NAPASTVOVAO ROĐAKU (7) PA JOJ PRETIO Muškarac iz Sopota osuđen na 5 godina

 


Devojčica iz straha od strica, ali i od sramote, nikom nije rekla kakvu je torturu doživela.
- Ona je mlada, naivna i nije ni bila svesna da je zatrudnela. Kako je prolazilo vreme, stomak joj je rastao, ali su i ona i ukućani mislili da se ugojila. Trudnoća je već bila poodmakla kad joj je u četvrtak pozlilo. Prokrvarila je i odmah je prebačena u kruševačku bolnicu - ispričao je naš sagovornik.


Prema njegovim rečima, lekari su odmah shvatili da je devojčica u drugom stanju, pa su je brzo poslali na odeljenje ginekologije.
- Tamo je obavljen porođaj, ali je dete bilo mrtvorođeno. Devojčica je medicinski zbrinuta, a bebino telo je, po nalogu tužilaštva, poslato na obdukciju. O svemu je obaveštena policija, pa su sa devojčicom razgovarali psiholozi i lekari, kojima je ona ispričala sve o stricu i kako ju je silovao - navodi naš izvor.


Policija je odmah locirala manijaka i uhapsila ga. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden u nadležno tužilaštvo, uz krivičnu prijavu za obljubu deteta.

IMAM FOTOGRAFIJE UTICAJNIH LJUDI U SRBIJI KAKO ORGIJAJU SA DECOM! Šok tvrdnje! A onda otkrio jezive scene iz kuće kod Bečeja!

 

 

Slično kod Leskovca

Sličan slučaj dogodio se i u julu 2018, kad je uhapšen S. E. (37) iz leskovačkog prigradskog naselja Vinarce zbog sumnje da je silovao M. Z. (13), ćerku svog polubrata. On je maloletnicu prvi put napastvovao u svojoj kući, a zatim i u dvorištu, a zločin je prijavljen policiji nakon što se devojčica požalila svojim roditeljima na stravičnu torturu.


Osumnjičeni je, inače, odranije bio poznat leskovačkoj policiji zbog krađa i razbojništava.

 

Preti mu do 15 godina

Prema krivičnom zakoniku Republike Srbije, monstrumu S. U. (41) preti od pet do 15 godina zatvora, jer će se najverovatnije teretiti za teži oblik obljube deteta, pošto je žrtva tokom zlostavljanja zatrudnela.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20