• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

28.02.2020

23:08

Spektakularno hapšenje u Novom Sadu 'PALI' BOMBAŠI Njegoš i Slađan podmetnuli eksploziv pod Snajperov džip

Vesti

Spektakularno hapšenje u Novom Sadu 'PALI' BOMBAŠI Njegoš i Slađan podmetnuli eksploziv pod Snajperov džip

Podeli vest

Beograđanin Njegoš Koprivica (33) i Slađan Đorđević (26) iz Bojnika uhapšeni zbog sumnje da su 12. februara pokušali da ubiju Slobodana Milutinovića (33) u Novom Sadu. Obojica imaju debele dosijee u policiji

Beograđanin Njegoš Koprivica (33) i Slađan Đorđević (26) iz Bojnika uhapšeni su preksinoć u Novom Sadu zbog sumnje da su 12. februara u tom gradu postavili bombu ispod džipa "porše kajen" Slobodana Milutinovića (33), zvanog Snajper! Džip je tom prilikom raznet, ali je Snajper čudom preživeo, i to samo sa lakšim povredama.
 

Koprivica i Đorđević su prilikom hapšenja pokušali da pobegnu policajcima, ali su se "audijem" zakucali u stub i uhvaćeni su.

Dosijei

Hapšeni su zbog razbojništava, krađa i droge, a radili su za jednu opasnu grupu koja je prodavala narkotike u Srbiji i u okruženju
Izvor iz istrage

Opasni kriminalci

U policiji kažu da se njih dvojica terete za pokušaj ubistva, izazivanje opšte opasnosti i nelegalno oružje, jer je prilikom hapšenja kod njih pronađen pištolj.
- Nakon pokušaja ubistva Milutinovića istraga je pokazala da su za to odgovorni Koprivica i Đorđević. Oni su locirani u Novom Sadu, ali pošto je reč o opasnim povratnicima, akcija hapšenja je morala biti detaljno isplanirana - kaže naš izvor.


Kako se vidi na snimku koji je objavila policija, osumnjičeni su bili u "audiju", kad im je policija preprečila put sa dva vozila. Koprivica i Đorđević su, međutim, pokušali da pobegnu i da zaobiđu barikadu, ali su se zakucali u stubić pored puta. Policajci su ih odmah zaskočili i stavili im lisice na ruke.

Foto: Facebook

Slobodan Milutinović Snajper


Određeno im je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.
Koprivica i Đorđević su, inače, dobro poznati policiji. Više puta su hapšeni i svaki put su pružali otpor i pokušavali su da pobegnu.
- Hapšeni su zbog razbojništava, krađa i droge. Prema operativnim podacima, radili su za jednu opasnu kriminalnu grupu koja je prodavala narkotike u Srbiji i u okruženju - objasnio je naš sagovornik.

(VIDEO) ŠOKANTAN SNIMAK! Policajci u Novom Sadu pratili besni "audi", a kada su izašli iz kola, ODIGRALA SE DRAMATIČNA SCENA

 

 

Fudbalski radnik
Podsetimo, pokušaj ubistva Milutinovića desio se u Puškinovoj ulici, u novosadskom naselju Grbavica. Eksploziv je bio postavljen ispod prednjeg dela džipa, a snažna detonacija je odjeknula u trenutku kad je Snajper krenuo da se isparkira. Milutinović je imao ogromnu sreću da je ostao skoro nepovređen.


On je poznat u Novom Sadu po burnoj prošlosti, a pre nešto više od decenije bio je osuđivan zbog droge i napada na policajca. Jedno vreme je bio vođa navijača FK Vojvodina, desna ruka pokojnog predsednika tog kluba Bate Butorovića, a sada je u upravi FK Kabel iz Novog Sada, koji je nedavno kažnjen oduzimanjem bodova zbog nameštanja rezultata.


Navodno je i nezvanični menadžer jednom broju fudbalera i uzima deo novca od njihovih transfera, ali Milutinović o tome nikad nije javno pričao. 

EVO KO JE SLOBODAN MILUTINOVIĆ SNAJPER čiji džip je večeras raznet u Novom Sadu! Osuđivan zbog droge i nasilja na stadionu, a VEĆ JEDNOM SU MU DIGLI AUTOMOBIL U VAZDUH!

 

 

I ranije mu paljeni automobili

Slobodan Milutinović Snajper je i ranije bio na meti napadača, a u poslednjih sedam godina dva puta su paljeni automobili koji su koristile njemu bliske osobe. Srećom, ni tada nije bilo povređenih. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija