• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti.rs/Informer.rs

01.03.2020

10:42

MOJ SIN MORA DA ROBIJA 40 GODINA! Ispovest očajnog deda Miloša, čiju je unuku (13) silovao stric!

Vesti

MOJ SIN MORA DA ROBIJA 40 GODINA! Ispovest očajnog deda Miloša, čiju je unuku (13) silovao stric!

Podeli vest

Miloš Urošević konstantno je kaže pod stresom, a bolesna je i njegova supruga koja je staratelj maloletnoj unuci, kao i njenim sestrama

- Narod zna šta se desilo, šta je on uradio, zna se da je Saša zatvoren... daće Bog da ga maksimalno kazne - ovako, gotovo u dahu, govori Miloš Urošević, deda maloletnice S. U. (13), iz Kruševca, za koju se veruje da je žrtva obljube svog strica Saše U. (41).

- Devojčica je rodila mrtvu bebu 27. februara u kruševačkoj bolnici, a njen deda Miloš je kategoričan - moj sin Saša mora na robiju i to 40 godina.

Foto: R.B.

Deda Miloš i baba Milanka Urošević ne mogu da veruju šta ih je snašlo. Kažu ostavili su Sašu da čuva bratanicu i nisu mogli da naslute da će ih zadesiti ovakvo zlo.

- Bili smo u bolnici, lekari kažu da je bolje, nadamo se najboljem, dobila je i krv, dobro je - pričaju Miloš i Milanka.

Osumnjičeni je u Višem javnom tužilaštvu, u međuvremenu, izjavio "da je bio sa bratanicom, ali da sigurno s njim nije zatrudnela".

Oštećena maloletnica, koja je na Ginekološko-akušerskom odeljenju donela na svet mrtvu bebu, ispričala je da ju je stric obljubio tri puta.

U bolnici se oporavlja od sepse, koju je dobila jer je beba dugo bila mrtva u stomaku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija