• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

03.03.2020

08:09

FILIP (21) ONESVESTIO SE U STANU SVOJE DEVOJKE Ona panično pozvala oca, a kada je došao, USLEDILA JE NEVEROVATNA DRAMA

Vesti

FILIP (21) ONESVESTIO SE U STANU SVOJE DEVOJKE Ona panično pozvala oca, a kada je došao, USLEDILA JE NEVEROVATNA DRAMA

Podeli vest

Filip B. (21) onesvestio se u stanu devojke A. D. (18), koja je pozvala oca u pomoć. Kad je Filip došao sebi, otac devojke ga je pitao ko je on, a mladić je iznenada skočio kroz prozor. U teškom stanju je zbrinut u bolnicu

Filip B. (21) teško je povređen u nedelju oko dva sata iza ponoći, kad je drogiran, bez ikakvog povoda skočio kroz prozor sa drugog sprata stana svoje devojke A. D. (18) u novosadskom naselju Telep!

Mladić se prethodno onesvestio u stanu, a A. D. je u panici pozvala u pomoć svog oca, koji živi u susednom stanu! Kad je Filip došao sebi, otac njegove devojke ga je upitao ko je on, a unezvereni mladić je iznenada skočio kroz prozor i umalo se ubio!

MLADIĆ SE DROGIRAO S DEVOJKOM PA SKOČIO KROZ PROZOR! Užas u Novom Sadu, njen otac nije uspeo da ga spreči!

Pozlilo mu

Izvor iz istrage kaže da se nesvakidašnja drama odigrala u zgradi u Ulici Milana Savića.
- Mladić je najverovatnije koristio nekoliko vrsta narkotika i alkohol, zbog čega mu je pozlilo u kupatilu. On se zatim nekako doteturao do sobe, gde je pao i počeo da krvari. Uplašena A. D. je odmah pozvala svog oca, koji je dotrčao u njen stan i zatekao golog mladića na podu. Pokušao je da mu pomogne, a zatim je pozvao Hitnu pomoć. Međutim, u tom trenutku Filip je došao sebi, a otac devojke ga je pitao ko je on. U tom momentu mladić je bez reči ustao, otvorio prozor i iskočio kroz njega - ispričao je naš izvor.

Hitna pomoć je brzo stigla i prevezla Filipa u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, gde se lekari bore za njegov život.
- Pacijent je primljen u Urgentni centar u teškom stanju, sa povredama glave, grudnog koša i trbuha. Nakon ukazane pomoći pacijent je u stabilnom stanju i nalazi se na daljem lečenju - navode u Kliničkom centru Vojvodine.

Kvrcnulo u glavi

Stanari zgrade u Ulici Milana Savića nerado su pričali o ovom incidentu. Jedan nam je kratko rekao da je viđao u prolazu A. D. i njenog dečka i da su često delovali kao da su pod dejstvom nekih opijata.
- Njenog oca samo površno poznajem, ali znam da je zanatlija i da je uvek bio kulturan prema komšijama. Niko ne zna šta je kvrcnulo u glavi tom mladiću da se baci kroz prozor. Verujem da je preživeo samo zato što nije pao direktno na beton, nego na travnjak ispred zgrade - kaže komšija.
Policija će, po nalogu tužilaštva, nastaviti istragu kako bi se utvrdili svi detalji ovog slučaja.

 

U stanu pronađena marihuana

Policija je obavila uviđaj u stanu A. D. i tamo pronašla marihuanu. Uzeta je krv na analizu i od Filipa i od njegove devojke kako bi se utvrdilo šta su koristili od opijata te noći.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dule

pre 4 godine

Ето шта се догађа када ћерци са 18 година дате стан.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija