• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: MUP

07.03.2020

15:06

METALNOM ŠIPKOM RAZVALIO VRATA VIKENDICE, PA NJOME I PRETUKAO VLASNIKA! Evo kako je dolijao brutalni razbojnik iz Kaluđerice!

Vesti

METALNOM ŠIPKOM RAZVALIO VRATA VIKENDICE, PA NJOME I PRETUKAO VLASNIKA! Evo kako je dolijao brutalni razbojnik iz Kaluđerice!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su P. S. (1996) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela razbojništvo i teška krađa

Sumnja se da je on metalnom šipkom razvalio ulazna vrata jedne vikendice u Kaluđerici, kao i da je vlasnika vikendice dok je ulazio u objekat istim  predmetom udario nekoliko puta.

Zatim je, kako se sumnja, P. S. iz vikendice ukrao manju količinu novca i torbu sa alatom, nakon čega je pobegao. Oštećenom muškarcu je ukazana lekarska pomoć na Vojnomedicinskoj akademiji.

Takođe, P. S. se sumnjiči i da je prethodno pomoću podesnog alata obio vrata jedne prodavnice u Kaluđerici i potom ukrao veću količinu raznih cigareta. Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

PRIĐU BANKOMATU, IZVADE ALAT NALIK NA MALU TESTERU, A ONDA KREĆE AKCIJA! Rusi ukrali 6,5 miliona dinara na tri lokacije u BEOGRADU!
Hronika

PRIĐU BANKOMATU, IZVADE ALAT NALIK NA MALU TESTERU, A ONDA KREĆE AKCIJA! Rusi ukrali 6,5 miliona dinara na tri lokacije u BEOGRADU!

Državljani Rusije Aleksej Tešanov (34), Dmitrij Metanikov (35) i Anton Girodobov (30) uhapšeni su u četvrtak ujutru dok su pokušavali da ukradu novac iz jednog bankomata u Južnom Bulevaru na beogradskoj opštini Vračar. Utvrđeno je da je ova grupa u prethodnih nekoliko dana iz dva bankomata u Zemunu i na Zvezdari ukrala ukupno oko 6,5 miliona dinara

06.03.2020

17:53

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija