• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

11.03.2020

15:34

KRVAVA NOĆ U NIŠU: Prijavila bivšeg momka da je SILOVAO, njen otac zgrabio NOŽ I IZBO GA

Vesti

KRVAVA NOĆ U NIŠU: Prijavila bivšeg momka da je SILOVAO, njen otac zgrabio NOŽ I IZBO GA

Podeli vest

Č.N. (50) iz sela Trupale kod Niša izbo je sinoć nožem N.R. (24), bivšeg momka svoje ćerke.

Kako saznaje Telegraf, dvadesetogodišnja devojka je N.R. prethodno prijavila za silovanje pa je mladić došao u kuću njenog oca da bi to raspravili.

- Njih dvoje su se zabavljali pa je ona 7. marta otišla u njegovu kuću u Donjem Međurovu. Međutim, ljubavni sastanak je dobio neočekivani tok jer se par posvađao a po tvrdnjama devojke, bila je najpre fizički napadnuta, a zatim i silovana. Čim je došla kući, ispričala je ocu šta joj se desilo a momka je prijavila policiji – kažu sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Policija je obavestila Više javno tužilaštvo u Nišu koje je ustanovilo da ima elemenata za podnošenje krivične prijave za silovanje, ali mladić nije uhapšen jer ga policija nije pronašla.

- On je sinoć došao u Trupale i počeo da lupa na vrata bivše devojke zahtevajući da sa njom razgovara. Njen otac je pozvao policiju, ali je N.R. pre njihovog dolaska stigao da razvali balkonska vrata i i uđe u kuću. Kada je policija stigla, zatekla ga je na podu sa vidnim povredama. Ustanovljeno je da se posvađao i potukao sa ocem devojke koji je tokom sukoba potegao nož – navode izvori.

Foto: Shutterstock

Mladić je prebačen u nišku bolnicu gde je ustanovljeno da ima teške povrede, ali da nije životno ugrožen.

- Pacijent je sa ubodnim ranama smešen u intenzivnu negu Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju. Zadobio je posekotinu po vratu i ubod u leđa, iznad lopatice. Hirurški je zbrinut, dreniran, nije neposredno životno ugrožen, njegovo lečenje će biti nastavljeno – saopšteno je iz Kliničkog centra.

U Osnovnom javnom tužilaštvu je potvrđeno da će protiv devojčinog oca biti podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog nanošenja teških telesnih povreda. Istragom će biti ustanovljeno da li je Č.N. postupao u nužnoj odbrani.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dubai Obrazovanje

pre 4 godine

Ruke ti se pozlatile.Sto izbode zlotvora. Sad ce da razmislja kako se ulazi u tudju kucu.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija