• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E.I.

24.03.2020

23:45

Saslušan osumnjičeni za ubistvo na Miljakovcu: Pretukao mi je oca, a sa mosta je sam pao!

Vesti

Saslušan osumnjičeni za ubistvo na Miljakovcu: Pretukao mi je oca, a sa mosta je sam pao!

Podeli vest

Fadil H. (19), osumnjičen da je u subotu ubio Dejana Jeremića (41) u beogradskom naselju Miljakovac, izjavio je juče tokom saslušanja u Višem tužilaštvu da to nije uradio i da je Jeremić sam pao sa mosta. On je istakao da je Dejan prethodno napao njegovog oca, pa je on odlučio da pozove drugare kako bi se osvetio Jeremiću

 

Kako smo nezvanično saznali, Fadil je ispričao da je u Vareškoj ulici sa Dejanom Jeremićem došlo do međusobnog koškanja i guranja.

- Okrivljeni je tvrdio da su svi bili pijani. On je dodao da se Jeremić slučajno sam okliznuo i pao sa mosta na kojem su se oni sukobili, ali da ga nije gurnuo. Nakon te izjave osumnjičeni je odlučio da se brani ćutanjem - otkriva Informerov izvor iz istrage.

Ovaj incident odigrao se u subotu oko 22 sata u vreme policijskog časa. Pokojni Jeremić je, navodno, prethodno sedeo i pio rakiju sa Fadilom H. i njegovim prijateljem Zoranom Ć. U jednom trenutku su se iz nepoznatog razloga posvađali, posle čega je došlo do fizičkog okršaja.
Na snimku kamera sa obližnje prodavnice zabeleženo je da je Dejan prvi započeo tuču, a da su posle sukoba dvojica napadnutih mladića otišli i ubrzo se vratili sa još nekoliko drugara. Kada je video da ga juri oko pet momaka, Jeremić se popeo na ogradu mosta iznad rečice Topčiderke i zapretio da će skočiti ako mu priđu.

Sumnja se da je tada Fadil udario Dejana više puta u glavu, zbog čega je on izgubio svest i sa oko šest metara visine strmoglavio se u betonsko korito reke i na mestu poginuo. Napadači su odmah pobegli, ali ih je policija ubrzo otkrila i uhapsila u obližnjem romskom naselju.

Tužilaštvo je posle saslušanja predložilo da se osumnjičenom odredi pritvor do 30 dana zbog visine zaprećene kazne i opasnosti od bekstva. Fadil H. je, inače, državljanin BiH. Protiv njegovih drugova, koji su bili sa njim u trenutku obračuna, podnete su krivične prijave zbog kršenja policijskog časa. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija