• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

25.03.2020

09:06

ALEKSANDAR IZ BEOGRADA NIJE SE DANIMA JAVLJAO PORODICI, a kada je njegov brat otišao u policiju da prijavi nestanak ČUO JE NEŠTO ŠTO GA JE ZAPREPASTILO

Vesti

ALEKSANDAR IZ BEOGRADA NIJE SE DANIMA JAVLJAO PORODICI, a kada je njegov brat otišao u policiju da prijavi nestanak ČUO JE NEŠTO ŠTO GA JE ZAPREPASTILO

Podeli vest

Slučaj nestanka mladića iz Beograda dobio je neočekivan obrt!

Za Aleksandrom Halabrinom (26), koji je bez nestao 20. marta, ne tragaju samo zabrinuti porodica i prijatelji, već i policija i to zato što je prekršio meru o samoizolaciji nakon što se iz inostranstva vratio u Srbiju.

Kako je "Blic" nezvanično saznao, u toku je potraga za Aleksandrom Halabrinom pošto je prekršio meru samoizolacije koja mu je izrečena na ulasku u Srbiju, kao i svim našim građanima koji tokom vanredne situacije zbog korona virusa pristižu iz drugih zemalja.

 -Nakon što Aleksandar Halabrin bude pronađen, biće odveden u jedan o tri objekta koji su namenjeni svima koji budu prekršili samoizolaciju - kazao je "Blicov" izvor upoznat sa slučajem.

Foto: tanjug/andrija vukelic

 

Podsetimo, porodica i prijatelji nisu videli Aleksandra od 20. marta, kada se sastao sa jednim mladićem na Banjici. Pošto su se rastali, po njega je trebalo da dođe osoba čiji identitet Aleksandrova porodica ne zna. Da li je do tog susreta došlo ili ne, zasad nije poznato, pošto od njega već četiri dana nema ni traga ni glasa.

Našoj redakciji se za pomoć obratio njegov brat Darko, koji kaže da je tek kasnije saznao o meri koja je izrečena Aleksandru.

- Mi u početku nismo ni znali da je njemu izrečena ta mera, već su nam to rekli u policiji. Prvog dana ništa nije bilo neobično, pošto je umeo da ode negde i da se nikome ne javi, ali kad smo videli da ga nema duže vreme, prijavili smo nestanak policiji gde su nam to i saopštili - kazao je Darko za "Blic".

Aleksandar je tog dana na sebi imao kačket, maslinaste pantalone, belu majicu i bele patike. Ima 26 godina, visok je 185 centimetara, težak 110 kilograma. Njegova porodica moli sve koji imaju bilo kakve informacije koje bi mogle dovesti do Aleksandra da se obrate najbližoj policijskoj stanici ili na broj telefona: 069 200 22 56.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija