• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

01.04.2020

07:45

JEZIVO! SAŠA (50) POČEO DA PSUJE ĆERKU, PA NOŽEM IZBO PRIJATELJA Lekari se Željku bore za život, UBODEN U GLAVU, LEĐA I STOMAK

Vesti

JEZIVO! SAŠA (50) POČEO DA PSUJE ĆERKU, PA NOŽEM IZBO PRIJATELJA Lekari se Željku bore za život, UBODEN U GLAVU, LEĐA I STOMAK

Podeli vest

Saša S. (50) iz Velikog Gradišta uhapšen je prekjuče nakon što je u svojoj kući, posle pijanke, nožem izbo prijatelja Željka I. (41). Teško ranjeni muškarac je zbrinut u bolnici u Požarevcu, gde se lekari bore za njegov život.

Izvor iz istrage kaže da su u trenutku napada u kući bili i Sašina ćerka i još jedan njegov prijatelj iz Rumunije.

- Svi su pili i pričali, ali je Saša u jednom trenutku počeo da psuje svoju ćerku, pa ga je Željko zbog toga opomenuo. Saši se to nije svidelo, pa je izbila žustra svađa. Pomahnitali domaćin je zatim dohvatio kuhinjski nož sa stola i njime ubo Željka u glavu, leđa i stomak - kazao je naš izvor.

Sašina ćerka je uspaničeno pozvala požarevačku policiju i kratko rekla da je čovek izboden nožem u Beogradskoj ulici 22. U policiji su u prvi mah zaključili da je reč o ulici u Požarevcu i odmah su, sa vozilom Hitne pomoći, odjurili na tu adresu, ali su tamo saznali da je u pitanju greška. Ubrzo zatim su utvrdili da je reč o adresi u Velikom Gradištu, pa je patrola upućena tamo.

Foto: Informer

Teško ranjenog Željka preuzela je Hitna pomoć, a po nalogu tužioca, svima ostalima koji su zatečeni u Sašinoj kući naloženo je alkotestiranje, kojim je utvrđeno da su imali više od dva promila alkohola u krvi.

Saši je određeno policijsko zadržavanje, posle kog će biti predat višem tužiocu u Požarevcu radi saslušanja. Tereti se za pokušaj ubistva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija