• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

03.04.2020

23:35

NAPAD U BEOGRADSKOM NASELJU MILJAKOVAC! Bačena bomba na zgradu

Vesti

NAPAD U BEOGRADSKOM NASELJU MILJAKOVAC! Bačena bomba na zgradu

Podeli vest

Nepoznati napadač juče je pred zoru bacio bombu pored zgrade u Ulici Bogdana Žerajića u beogradskom naselju Miljakovac. Srećom, niko nije povređen, ali su geleri razbili prozore na više stanova

Izvor iz istrage kaže da je napadač prišao zgradi preko obližnjeg košarkaškog igrališta i parkića između zgrada, a zatim aktivirao bombu.

- Eksplozija je bila jaka i uzbudila je čitav kraj. Prozori na stanu u prizemlju su popucali, a fasada je oštećena - rekao je naš sagovornik.

Policija je obavila uviđaj, a utvrđuje se ko je bio meta napada i motiv.

Motiv

Ovakvi bombaški napadi su najčešće opomena zbog nekih neraščišćenih poslova ili dugova
Izvor iz istrage

- Ovakvi bombaški napadi najčešće su opomena zbog nekih neraščišćenih poslova ili dugova. Moguće je čak i da je u pitanju greška, jer niko od stanara te zgrade nema dosije u policiji, ali takvih ima u susednoj zgradi. Ispitaće se da li su možda oni bili prava meta napada - objasnio je naš sagovornik.

Policija je prikupila snimke sa nadzornih kamera sa okolnih zgrada kako bi se utvrdilo da li se na njima vidi lice napadača, kao i odakle je došao i na koju stranu se udaljio.

Stanarka zgrade čije prozore su razbili geleri ispričala nam je da je bukvalno iskočila iz kreveta kada je odjeknula eksplozija.

- Sve me je podsetilo na bombardovanje, samo je sada eksplozija bila mnogo jača. Bomba mi je pukla ispod samog prozora. Geleri su probili roletnu i razbili mi stakla. Komšiji ispod se razbijeno prozorsko staklo sručilo na njega jer mu je krevet odmah pored prozora. Srećom, nije povređen - priča ova žena. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija