• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

08.04.2020

07:24

SLAVICA UBILA MUŽA MOTKOM ZBOG SVAĐE OKO CVEĆA! "I pre su nasrtali jedno na drugu, na ulici, u kafani..."

Vesti

SLAVICA UBILA MUŽA MOTKOM ZBOG SVAĐE OKO CVEĆA! "I pre su nasrtali jedno na drugu, na ulici, u kafani..."

Podeli vest

Slavici Jablanović (46) iz paraćinskog sela Buljane, osumnjičenoj da je u petak baštenskom motikom ubila 70-godišnjeg supruga Milana, određen je pritvor do 30 dana.

Slavica se tereti da je supruga, posle svađe, koja je počela u kući, a nastavila se u bašti, zadala nekoliko udaraca alatkom u glavu. Posle zločina, kome je navodno prethodila svađa u vezi sa uređenjem bašte, gde će koje cveće da posade, Slavica je otrčala kod komšinice koja je obavestila policiju o ubistvu.

Policija je saopštila da ni jedno od supružnika partnera nije prijavljivao za nasilje u porodici. Međutim, meštani Buljana napominju da to što se desilo u domu, tačnije bašti Jablanovića, bilo je nešto što su očekivali, jer nisu prezali od toga da se posvađaju, pa i fizički nasrnu jedno na drugo u kafani, na putu.

- Milan je davno otišao u Ameriku. Tamo je vozio šleper, što je prethodno i ovde radio. I Slavica i deca su otišli za njim. Ona nije bila baš vredna, koliko smo čuli, nije htela tamo da radi, pa se u Buljane vratila pre desetak godina. Milan je ostao u Americi, dočekao penziju i tek tada se vratio u rodno selo - pričaju meštani ovog paraćinskog sela.

Po Slavičinom povratku u Srbiju, Milan joj je slao novac da bi mogla da živi.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija