• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

28.04.2020

23:36

SLAĐANA MILOŠEVIĆ SVE OPROSTILA BIVŠEM DEČKU, A ONDA JE UHAPŠENA! Ipak, na ovo pitanje niko ne zna odgovor!

Vesti

SLAĐANA MILOŠEVIĆ SVE OPROSTILA BIVŠEM DEČKU, A ONDA JE UHAPŠENA! Ipak, na ovo pitanje niko ne zna odgovor!

Podeli vest

Slađana Milošević (64) u nedelju iz Beograda otišla u Sremsku Mitrovicu kod bivšeg dečka Igora S. (45), kog je pre mesec dana prijavila za nasilje. Igor je odbio da priča s njom i prijavio je policiji

Pevačica Slađana Milošević (64) uhapšena je u nedelju i odvedena kod sudije za prekršaje jer je prekršila policijski čas!
 

Miloševićeva je, za vreme zabrane kretanja, iz Beograda došla u Sremsku Mitrovicu, kako bi razgovarala s bivšim dečkom Igorom S. (45), kog je pre samo mesec dana prijavila za nasilje. Međutim, on je odbio da priča s njom i prijavio je policiji.

Šansa za pokajanje

Nasilje je nedopustivo, ali ljudskom biću uvek treba pružiti šansu da okaje svoje grehe
Slađana Milošević

 

 


Kako je stigla?
Izvor iz policije nije znao da nam objasni kako je Slađana u nedelju uspela da pređe skoro 80 kilometara od Beograda do Sremske Mitrovice, a da je nije zaustavila nijedna patrola.
- Da li je jednostavno imala sreće ili joj je neki policajac možda i progledao kroz prste, to verovatno nikad nećemo saznati. U svakom slučaju, nakon što je stigla kod bivšeg dečka, najverovatnije pokušavajući da se pomiri s njim, on je odbio da priča s njom i odmah je pozvao policiju. Patrola je zatim privela pevačicu u Prekršajni sud u Sremskoj Mitrovici. Nakon saslušanja, puštena je na slobodu, a presuda će joj biti naknadno dostavljena - kazao je naš izvor.


Slađana je, inače, krajem marta prijavila tadašnjeg dečka, policajca Igora S. da ju je istukao u njenom stanu na Novom Beogradu, posle svađe oko mobilnog telefona. Tada ju je, navodno, ošamario, a zatim je i odgurnuo.


Protiv ovog policajca je potom podneta krivična prijava za nasilje u porodici, a na saslušanju je rekao da se posvađao sa Slađanom jer mu je bez njegovog pristanka "čačkala" po telefonu. Negirao je da ju je udario, ali je priznao da ju je u jednom trenutku odgurnuo kako bi joj otrgao svoj telefon.

HITNO! PRIVEDENA PEVAČICA SLAĐANA MILOŠEVIĆ!

 

 

Slađana je u početku nerado pričala o incidentu.
- Ne bih da komentarišem to što mi se desilo jer je u pitanju moj privatni život i ne bih da se o ovom slučaju raspreda po novinama. Jasno je da se od ovoga napravio senzacionalizam. Ako nekada budem imala potrebu da o ovome progovorim, to ću i da učinim. Ne želim da serviram svoju privatnost na tacni, tako da vas molim da imate razumevanja - kazala je Slađana za Informer, odmah posle incidenta.

Hrišćanski oprostila
Međutim, nakon nekoliko dana se oglasila i priznala da je sve oprostila Igoru.
- Hrišćanska je dužnost i ljudski je praštati. Daću mu priliku za izvinjenje. Istupiti iz pozicije džentlmenstva i koristiti nefer metodu nije način rešavanja konflikta. Nasilje je nedopustivo, ali ljudskom biću uvek treba pružiti šansu da svoje grehe okaje. Pitanje je koliko takvih šansi treba dati. U zajedničkom je interesu da odnosi izmedu žena i muškaraca budu bolji. Muškarac treba da popusti u zahtevu za dominacijom, a žena da rezultatima dostigne više dometa na mnogim poljima - ispričala je pevačica. 

IGOR (45) TVRDI DA NIJE TUKAO SLAĐANU MILOŠEVIĆ! ''Bio sam sa njom samo zbog SE*SA - OTELA MI JE PIŠTOLJ!''

 

 

Od pop-rok zvezde do brokera u SAD

Slađana Milošević se proslavila na jugoslovenskoj pop-rok sceni 1977. sa pesmom "Au, au" i iste godine je imala svoj prvi veći nastup na koncertu kod Hajdučke česme, gde je nastupala pre "Bijelog dugmeta". Potom je šokirala javnost u tadašnjoj Jugoslaviji kad je izdala pesmu pod nazivom "Seksi dama", koja je bila zabranjena za emitovanje. Međutim, pesma "Amsterdam" iz 1979. bila je veliki hit, a dve godine kasnije nastupila je na Takmičenju za pesmu Evrovizije u Beogradu i osvojila osmo mesto sa kompozicijom "Recept za ljubav". Potom je 1984. nastala i čuvena pesma "Princeza", koju je otpevala u duetu sa Dadom Topićem. Preselila se SAD 1989, gde je neko vreme svirala sa grupom "Bebi-sister". Kasnije je u toj zemlji radila kao broker i u marketinškim agencijama. Poslednjih 15-ak godina živi na relaciji Beograd - Los Anđeles.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pavle

pre 3 godine

Baka Sladjana odlepila.... Starost, starost....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija