• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

04.05.2020

10:31

SVEŠTENIK U BEOGRADU PRETUKAO SUPRUGU, ODMAH UHAPŠEN! Kod njega pronađen PIŠTOLJ I VIŠE NOŽEVA!

Vesti

SVEŠTENIK U BEOGRADU PRETUKAO SUPRUGU, ODMAH UHAPŠEN! Kod njega pronađen PIŠTOLJ I VIŠE NOŽEVA!

Podeli vest

Sveštenik Crkve Svetog Đorđa N. P. (47) uhapšen je u Beogradu zbog nasilja u porodici. On se sumnjiči da je tukao svoju suprugu. U njegovom automobilu nađen je pištolj, a oduzeto mu je i više noževa

Sveštenik je više puta šakom udarao u glavu i telo svoju suprugu M. P. (46), a zatim je oborio na pod. Ona, inače, nema vidljive povrede, ali nezvanično, veoma je uznemirena i uplašena.

Popadija je muža prijavila policiji za nasilje u porodici, a osim toga, prijavila je i da njen muž kod sebe ima pištolj "CZ M-70" sa dva okvira i municijom, koji su nadležni i pronašli kod njega u automobilu, iza vozačevog sedišta.

Sveštenik je rekao da je pištolj uzeo od jedne vernice koja dolazi u crkvu i da je imao nameru da oružje preda policiji. Takođe, policija je kod popa pronašla i više noževa, koji su mu oduzeti.

N. P. je odmah uhapšen i priveden na saslušanje u nadležnu policijsku stanicu. On je, kako je "Novostima" potvrđeno u Drugom osnovnom tužilaštvu u Beogradu, dalje procesuiran, odnosno, protiv njega je podneta krivična prijava za nasilje u porodici u redovnom postupku i izrečene su mu hitne mere.

Za njega je nadležno tužilaštvo tražilo produžnje mera - iseljenje iz stana i zabrana prilaska i komuniciranja sa suprugom, dok će za krivično delo nasilja i držanja pištolja prijava, odnosno istraga, ići u redovnom postupku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 3 godine

Taj sveštenik je baš veliki vernik i ponizan sluga božiji: nasilnik koji tuče i to tuče one koji su od njega fizički slabiji, ima noževe da prikolje kad mu se hoće da pusti tuđu krv i da nekog upuca kad želi da svojoj nasilničkoj duši da oduška. Znam da svaka Crkva, pa i hrišćanska, ne voli da iz svojih redova istera one koji ne zaslužuju da budu sluge božije i da propovedaju Hristovo, ili Muhavedovo ili Budino učenje, ali ako svaka Crkva svake religije iz svojih redova istera one koji ne zaslužuju da budu propovednci vrednosti religije čiji su pripadnici, svaka Crkva svake religije će imati malo ili ni malo poštovanja prema svim sveštenicima svake Crkve svake religije.

Muki

pre 3 godine

Klasicno lazno prijavljivanje i umesto nju da privedete za lazno prijavljivanje vi privodite njega, zbog cega, pistolja? Kakav nakaradan zakon, kao i drzava, ne moze bolje, ucite muskarce, da odmah boljeetak u celo zeni, nego da trpi i dokazuje godinama da nije kriv, ova nema povrede, ali je rekla da je ovak tukao, hahahahaha, davitelj me nikad ne bi lagao hahahahah, kakva nakarada od zakona.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija