• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

09.05.2020

23:35

Starac naterao dečaka da ga oralno zadovolji! Jezivo seksualno zlostavljanje u Novom Sadu

Vesti

Starac naterao dečaka da ga oralno zadovolji! Jezivo seksualno zlostavljanje u Novom Sadu

Podeli vest

Dve starije žene prijavile policiji da su na keju kod Šodroša videle osmogodišnjeg dečaka kako oralno zadovoljava starca M. J. (82) * Starac pokušao da pobegne policajcima, ali su ga ovi sustigli i uhapsili

Starac M. J. (82) uhapšen je prekjuče zbog sumnje da je naterao osmogodišnjeg dečaka da ga oralno zadovolji na keju kod Šodroša u Novom Sadu!
Kad je video policajce, starac-pedofil je čak pokušao da im pobegne, ali je brzo uhvaćen. Tereti se za obljubu deteta, za šta mu preti od tri do 12 godina zatvora!

Prema nezvaničnim saznanjima iz istrage, starac je u četvrtak oko 14.30 odveo dečaka do jednog drveta na kamenitom delu Šodroša, gde ga je seksualno zlostavljao.

- Dve žene su videle kako dečak oralno zadovoljava starca i odmah su pozvale policiju. Jedna patrola je brzo stigla na Šodroš, ali starac tamo nije pronađen. Najverovatnije je pobegao kad je shvatio da su ga žene videle i pozvale policiju. Krenula je potraga za njim i M. J. je lociran i uhapšen u naselju Liman 4 - kaže naš izvor.

Žene su, prema njegovim rečima, ispričale policajcima da su videle dečaka čija je glava bila prislonjena uz starčevo međunožje i zato su odmah pomislile da ga oralno zadovoljava. Međutim, kazale su i da starcu nisu bile spuštene pantalone.

POLICAJAC U NOVOM SADU ZAUSTAVIO ČOVEKA ZBOG DRSKOG PONAŠANJA, a onda je usledio ŠOK!

- One su bile šokirane tim prizorom i zato su odmah pozvale policiju, ali sada istraga treba da pokaže da li je zaista došlo do seksualnog zlostavljanja ili je reč o nesporazumu i neugodnom spletu okolnosti. Ipak, veoma je sumnjivo to što je starac pobegao čim je shvatio da su ga dve žene videle sa tim dečakom - objašnjava naš izvor.

Nema dosije

Starac M. J. nije registrovan kao pedofil niti je ranije hapšen zbog seksualnih napada
Izvor iz istrage

M. J. inače nije registrovan kao pedofil, niti je ranije hapšen zbog seksualnih napada.
Što se tiče dečaka, on potiče iz siromašne porodice i živi sa roditeljima u jednom romskom naselju. Svi su bili pozvani na razgovor sa radnicima i psiholozima iz Centra za socijalni rad u Novom Sadu.
- Ta porodica nije u našoj evidenciji i ne prima socijalnu pomoć. Takođe, dete nije zapušteno, a o drugim detaljima ne možemo dati nikakvu informaciju, po zakonu o zaštiti maloletnika - nezvanično nam je rečeno u Centru za socijalni rad.

SLIKAO OBNAŽENE MALOLETNIKE, DAVAO IM NARKOTIKE I SE*SUALNO UZNEMIRAOVAO! Zakazano suđenje srpskom modnom dizajneru (52)

Igor Jurić, predsednik Fondacije "Tijana Jurić", rekao nam je da oni nisu dobili nikakvu informaciju o tom slučaju pedofilije u Novom Sadu.
- Zaista, dosad nam se niko nije javio o tom nemilom događaju, tako da ne znam ništa o tome - rekao je Jurić.

Podsetimo, zahvaljući Juriću, od početka godine u Novom Sadu su otkrivena dva pedofila koja su bila veoma uticajna u javnom životu - modni stilista Igor Šveljo i ugledni lekar i ekspert za sudsku medicinu Šandor Takač. Igor se sumnjiči za seksualno zlostavljanje maloletnih dečaka, a Takač da je davao novac jednoj maloletnici u zamenu za seksualne usluge.
Obojica su u pritvoru već nekoliko meseci i očekuje se da njihovi slučajevi uskoro dobiju rasplet pred pravosudnim organima. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija