• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

13.05.2020

12:15

UBIJENA PORODICA IZ LESKOVCA SAHRANJENA U JEDNOJ GROBNICI! U grob spuštan sanduk po sanduk, nije imao ko raku da im iskopa

Vesti

UBIJENA PORODICA IZ LESKOVCA SAHRANJENA U JEDNOJ GROBNICI! U grob spuštan sanduk po sanduk, nije imao ko raku da im iskopa

Podeli vest

Predrag Ilić, njegova supruga Danijela i njihova deca osamnaestogodišnja Ana i trinaestogodišnja Sara, žrtve svirepog zločina koje je 10. maja, kako se sumnja, izvršio Predragov sin Miloš (20), sahranjeni su juče u bojničkom selu Granica.

Na poslednji počinak ispratili su ih najbliži, među kojima i Predragovi roditelji i brat, koji su se najteže nosili sa nezapamćenim gubitkom.

Četvorostruku sahranu siromašne porodice organizovao je Centar za socijalni rad u Leskovcu, jer su bili korisnici socijalne pomoći. Jedan od Predragovih rođaka kaže da je strašno bilo gledati ogromnu grobnicu koja je progutala celu porodicu.

- Grobnica je bila dimenzija četiri sa četiri, opština Bojnik je poslala građevinsku mašinu koja je iskopala, jer nije imao ko da to učini. Selo je malo, uglavnom su stari i nemoćni, ne bi mogli da naprave raku. Spustili smo u grob sanduk po sanduk, prvo Predrag, pa Ana i Sara, a zatim Danijela. Dostojanstveno smo ih ispratili koliko se moglo, pogrebnu opremu i prevoz do groblja obezbedio je Centar za socijalni rad. Mi smo ih zakopali, jer na groblju nema pogrebne službe, a zatim izveli red onako kako nalažu običaji – opisuje ispraćaj na poslednji počinak porodice Ilić jedan njihov rođak.

Foto: Informer.rs

Predragovi roditelji su, kako ističe, potpuno onemeli što zbog tuge, što zbog sedativa.

- Otac mu je bio kao biljka, ni reč nije progovorio, ni suzu pustio, palio je sveću, čini mi se potpuno nesvestan šta se dešava. Majka je bila pod jakim lekovima, to je bilo vidljivo... Ma tuga će ih tek stići, još nisu svesni šta im se desilo – navodi ovaj čovek ta Telegraf.

Komentarišući zločin, objašnjava da veruje da se ubice kaje zbog onog što je učinio.

- On je bolestan, ko zna da li je svestan šta je uradio, mislim da je pukao u trenutku. Ne znam šta da kažem, kakvu kaznu zaslužuje, unesrećio je i sebe - priča ožalošćeni srodnik Ilića.

Miloš, koji se tereti za teško ubistvo da je svoju porodicu izmasakrirao sekirom, priveden je na saslušanje Višem javnom tužilaštvu u Leskovcu. Kako saznajemo, nije objasnio motive svirepog zločina već se branio ćutanjem.

Za delo koje mu se stavlja na teret zaprećena je kazna zatvora od 40 godina. Međutim, ukoliko se ustanovi da je zločin počinio u neuračunljivom stanju, biće mu izrečena mera obaveznog čuvanja i lečenja u psihijatrijskoj ustanovi koja može da potraje i do kraja njegovog života.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija