• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

14.05.2020

12:54

DRAMA U NIŠU! Ukrali pivo sa trafike, a kada im se vlasnica suprostavila, NASTAO HAOS!

Vesti

DRAMA U NIŠU! Ukrali pivo sa trafike, a kada im se vlasnica suprostavila, NASTAO HAOS!

Podeli vest

Neverovatn slučaj nasilja zabeležen je u Nišu tokom protekle večeri. Dvojica nasilnika su uhapšena, za trećim se traga.

Policija je uhapsila braću M. K. (31) i M. K. (29) iz okoline Jagodine zbog sumnje da su pretukli G. P., vlasnicu jedne trafike u niškom Parku Sveti Sava iz koje su prethodno ukrali sedam flaša piva. Policija traga i za trećim saučesnikom u krađi koji, prema prvi saznanjima, nije učestvovao u tuči.

Incident se dogodio sinoć oko 22.50 časova kada je radnik trafike signalizirao vlasnici da je uočio trojicu mladića koji su pola sata ranije ukrali sedam flaša piva od po dva litra iz frižidera koji stoji ispred trafike.

- Vlasnica trafike im je prišla i zatražila da - ili plate pivo ili da vrate flaše koje su uzeli. Jedan od dvojice braće je počeo da gura G. P. koja je pokušala da se odbrani. U tom komešanju ona je njemu pocepala majicu, dok je on ugrizao za ruku! Za to vreme drugi brat je počeo da šutira vlasnicu trafike i da je udara ukradenim flašama od dva litra piva po glavi - kaže  izvor.

Osim šoka zbog traumatičnog napada koji je doživela, lekari su na telu pretučene žene konstatovali ranu od ugriza, oguljotine i nagnječenja tkiva poglavine.

Efikasnom akcijom policije, dvojica nasilnika su pronađeni i uhapšeni. Za trećim akterom događaja, koji je, kako se sumnja učestvovao u krađi, ali je odmah pobegao kada je počeo fizički incident, policija intenzivno traga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija