• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti.rs

18.05.2020

19:23

ŠOK OBRT U UBISTVU MARKA (28) NA STEPENIŠTU KAFANE KOD TRSTENIKA! Sestrić vlasnika objekta PRIZNAO DELO, ostali promenili iskaz!

Vesti

ŠOK OBRT U UBISTVU MARKA (28) NA STEPENIŠTU KAFANE KOD TRSTENIKA! Sestrić vlasnika objekta PRIZNAO DELO, ostali promenili iskaz!

Podeli vest

Video sam gužvu na terasi kafane. Bio je opšti metež. Izleteo sam i gurnuo tog mladića! Ovo je, kako saznaju "Novosti", izjavio Milan Radu (30), koji je na saslušanju pred Višim javnim tužilaštvom u Kruševcu priznao da je on gurnuo Marka Đurića (28) sa terase na stepenište lokala u Grabovcu kod Trstenika, posle čega je nesrećni mladić podlegao povredama, u nedelju, pola sata posle ponoći. Policija je nekoliko sati kasnije uhapsila četiri osobe

Iako su prvi operativni podaci ukazivali da je Dominik Dimić (51) iz Štulca kod Vrnjačke Banje, vlasnik kafane "Dominik i Mirjana" gurnuo Đurića, a da su Milan Radu, inače, Dominikov sestrić, kao i Andrijano Đorđević (44) i Goran Krstić (49), učestvovali u tuči, osumnjičeni su juče dali drugačije iskaze. Pred policijom su u nedelju uglavnom ćutali, ali su u ponedeljak pred tužiocem i Dimić i Đorđević izjavili da je Radu gurnuo Đurića. Kako nezvanično saznajemo, na pitanje zašto su promenili mišljenje i rešili da "progovore", osumnjičeni su to obrazložili optužbama sa kojima se suočavaju.

 

- Dimić je negirao izvršenje krivičnog dela i rekao da je to učinio njegov sestrić Milan, koji mu je i sam priznao. On je izjavio da ga je Radu uhvatio za majicu, okrenuo ga i gurnuo preko stepeništa, posle čega je Đurić udario glavom nezgodno, potiljačno - kaže Momir Vučković, Dimićev advokat. - Problem je nastao oko muzike, a svi su bili pod uticajem alkohola, osim Dominika. Štaviše, on je u trenutku Đurićevog pada na stepenište, bio u toaletu, gde je pomagao klavijaturisti kome se slošilo.

BIO ŽIV PRE PADA NA STEPENIŠTE

 

KAKO nezvanično saznajemo, prvi rezultati obdukcije ukazuju da je Đurić bio živ u trenutku kada je bačen na stepenište.

- Više detalja biće poznato kada stignu konačni rezultati, ali su na telu primećene samo sitnije povrede, što znači da nisu bile smrtonosne, već da je pad i direktan udarac u beton bio najverovatniji uzrok smrti - iznosi nezvanično izvor.

 

Poslednji je saslušan Goran Krstić, koji je izjavio da je on započeo kavgu sa Đurićem i to oko naručivanja pesama i muzike. Rekao je da je u kafani Đurić bio sa još trojicom prijatelja.

 

- U policiji su saslušane još dve osobe, muškarac i žena, koji su, međutim, napustili lokal pre nego što se dogodila tragedija, ali su videli kako Đurić "leti" i pada na zemlju - navodi nezvanično izvor "Novosti". - U nastavku istrage, biće saslušani i drugi gosti kafane, kao i muzičari.

UMESTO SINA, NA VRATIMA SAM VIDELA POLICIJU, SAOPŠTILI SU MI DA JE MRTAV! Za kafanu u kojoj je ubijen Marko (28) se veruje DA JE UKLETA, nastavio se LANAC TRAGEDIJA

 

Kako nezvanično saznajemo, kafana, inače, nije imala obezbeđenje, već je Dominik angažovao sestrića da mu pomogne na tim poslovima. Lokal je radio samo jedan dan pre nego što je stradao mladić iz Ljubostinjskog Prnjavora.

PRITVOR

Posle saslušanja, Dimiću, Raduu, Đorđeviću i Krstiću određen je pritvor. Više javno tužilaštvo, prema nezvaničnim saznanjima "Novosti", za sada vodi slučaj protiv njih četvorice zbog sumnje na ubistvo u saizvršilaštvu. Pred istražiteljima je zadatak da rekonstruišu sve elemente krivičnog dela i tačan tok događaja, koji je otpočeo kao verbalna rasprava u kafani, a završila se kobno po Đurića.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
boki

pre 3 godine

UbIstvo u kaficu da su nadlezne sluzbe ranije reagovale jer po kafucima se desavaju nezakoniti poslovi i cekano da neki izgubi zivot.Kontrola mora biti cesta narociti nocu i odmah trajno zatvarati sumnjive lokake kafane kladionice oduzeti dozvolu za rad kaki ne bi cekali da neko izgubi zivot.Zrtva ne moze progovoriti da kaze istinu a sudovi poveruju raznim izjavama da bi ubica prosao sa blagom kaznom.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija