• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

19.05.2020

12:07

(VIDEO) OVAJ SNIMAK NASTAO JE 15 MINUTA PRE MARKOVOG UBISTVA! Evo šta se dešavalo u kafani kobne noći

Vesti

(VIDEO) OVAJ SNIMAK NASTAO JE 15 MINUTA PRE MARKOVOG UBISTVA! Evo šta se dešavalo u kafani kobne noći

Podeli vest

Otkriveni novi detalji ubistva koje je potreslo Srbiju.

Milan Radu (30), koji je priznao pred Višim javnim tužilaštvom da je gurnuo i izazvao smrt Marka Đurića (28) u Grabovcu kod Trstenika posle čega je nesrećni mladić preminuo, bio je redovan gost kafane u kojoj se odigrala tragedija.

Radu je sestrić vlasnika restorana Dominika Dimića, koji je osumnjičen za saizvršilaštvo u ubistvu. Radu i drugi osumnjičeni Andrijano Đorđević, često su postavljali na svojim fejsbuk-profilima video-snimke iz kafane.

- Za Radua se priča da zna dobro borilačke veštine i da je džudista, a voli dobar provod i narodnu muziku - navodi nezvanično izvor .

-Tako je od prvog dana postavljao video-klipove na svom fejsbuk profilu, a koje je snimao mobilnim telefonom, prenoseći, zajedno sa Đorđevićem, atmosferu iz restorana “Dominik i Mirjana”.

Na kraćim video-snimcima od 15. i 16.maja, koje su postavljali i Đorđević i Radu vidi se i orkestar, sa pevačicama, kao i gosti, među kojima je kobne noći između 16. i 17. maja bio i sada pokojni Marko Đurić. Poslednji snimak neposredno pre nego što je da stradao mladić, objavio je Andrijano Đorđević. Nekih pola sata posle ponoći dogodila se tragedija, a donosimo nove detalje.

- Priča se da je Radu u stvari istrčao na terasu kada ga je uspaničeno pozvao neko od konobara, posle čega je usledila tragedija - iznosi nezvanično izvor.

-Dimić, takođe jedan od osumnjičenih, za koga se prvobitno sumnjalo da je gurnuo Đurića, sestrića je doveo u svoj restoran.

Prema nezvaničnim saznanjima, osumnjičeni za saizvršilaštvo, pored samog Radua, Dominik Dimić, vlasnik kafane, Andrijano Đorđević i Goran Krstić, nisu odmah hteli da ispričaju ko je gurnuo Đurića, navodno u želji da zaštite sestrića, ali suočeni sa optužbama i kada su shvatili da je mladić smrtno stradao od pada sa terase preko stepeništa na beton, sve su ispričali na saslušanju pred tužilaštvom.

- Očekuje se da u nastavku istrage budu saslušani i muzičari,a upravo je prema priči takođe osumnjičenog Gorana Krstića, oko poručivanja i nastala početna kavga sa Đurićem i njegovim društvom - navodi izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Civilizovan

pre 3 godine

Od kafane, enterijera kafane, kvaliteta muzike, ucesnika u ubistvu, njihovom izgledu, njihovim imenima, njihovim snimcima i vrednostima koje su propagirali na drustvenim mrezama. Sta je sa vama ljudi? Jel ovo vama lepo? Zgrozen sam u kakvoj zemlji zivim...

zoki

pre 3 godine

Hahaha Sad nije gazda kafane nego je mozda njegov sestric ili stric materine kume Zorke iz Paracina Za dozivotnu prasetinu i jagnjetinu bice oslobodjen i jos ce da dobije odstetu za povredu ruke kad ga je gurnuo .

ŠOK OBRT U UBISTVU MARKA (28) NA STEPENIŠTU KAFANE KOD TRSTENIKA! Sestrić vlasnika objekta PRIZNAO DELO, ostali promenili iskaz!
Hronika

ŠOK OBRT U UBISTVU MARKA (28) NA STEPENIŠTU KAFANE KOD TRSTENIKA! Sestrić vlasnika objekta PRIZNAO DELO, ostali promenili iskaz!

Video sam gužvu na terasi kafane. Bio je opšti metež. Izleteo sam i gurnuo tog mladića! Ovo je, kako saznaju "Novosti", izjavio Milan Radu (30), koji je na saslušanju pred Višim javnim tužilaštvom u Kruševcu priznao da je on gurnuo Marka Đurića (28) sa terase na stepenište lokala u Grabovcu kod Trstenika, posle čega je nesrećni mladić podlegao povredama, u nedelju, pola sata posle ponoći. Policija je nekoliko sati kasnije uhapsila četiri osobe

18.05.2020

19:23

sledeća vest

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)
Live TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)

Na sednici Saveta bezbednosti UN Vjosa Osmani dala je repliku na reči predsednika Aleksandra Vučića. Gosti "Info dana" bili su analitičar Dejan Miletić, advokat Pavle Staničić, politikolog Marko Šćepanović i pukovnik Veselin Šljivančanin komentarisali su govor Vjose Osmani u Njujorku. Uživo u studio javio se i Lazar Stević, dopisnik Informera sa Kosova i Metohije.

22.04.2024

18:09

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20