• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

25.05.2020

07:59

OČUHU (64) KOJI JE NEPRIMERENO DODIRIVAO PASTORKU (12) PRETI PET GODINA ZATVORA! Devojčica sve otkrila u domaćem zadatku!

Vesti

OČUHU (64) KOJI JE NEPRIMERENO DODIRIVAO PASTORKU (12) PRETI PET GODINA ZATVORA! Devojčica sve otkrila u domaćem zadatku!

Podeli vest

Kragujevčanin L. R. (64) uhapšen je zbog sumnje da je neprimereno dodirivao maloletnu pastorku (12), a ukoliko se dokaže da su te sumnje tačne, preti mu kazna od šest meseci do pet godina zatvora.

Ko zna koliko bi nesrećno dete trpelo zlostavljanje da neko od devojčicinih rođaka nije prijavio muža njene majke, 64-godišnjeg L. R. Odmah je uhapšen i saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

Krivičnu prijavu protiv njega podnela je PU Kragujevac, a sumnjiči se da je devojčicu neprimereno dodirivao. Kako nam je rečeno iz tužilaštva, ukoliko se dokaže da je L. R. zaista činio takve gnusnosti devojčici, mogao bi biti osuđen na zatvorsku kaznu u trajanju od šest meseci do pet godina.

Inače, pojedini beogradski mediji preneli su ranije da se za slučaj saznalo pošto je devojčica odlučila da otvori dušu u sastavu koji je dobila kao domaći zadatak. Direktor Školske uprave Goran Joksimović objasnio je da "Blic" da je odmah sazvao hitan sastanak direktora svih osnovnih i srednjih škola u Šumadiji. Ispostavilo se da niko od njih nije upoznat sa slučajem.

Foto: Pixabay

Komšije i poznanici porodice ispričali su da uhapšeni godinama živi sa majkom devojčice.

- I on i devojčicina mama su pre ovog imali druge brakove. On sa prvom ženom ima više odrasle dece, a ona dvanaestogodišnjakinju, a u međuvremenu su i zajedno dobili dete. Osumnjičeni, navodno, nije u kontaktu sa decom iz prvog braka jer ih je, kako su to oni pričali, tokom zajedničkog života često tukao. Ta deca ne žele ni da čuju za njega, a za hapšenje kažu da ih ne iznenađuje - kaže poznanik i dodaje:

- On je težak čovek, ima lošu narav, ali je izuzetno inteligentan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija