• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. I.

29.05.2020

22:55

TRENER OPTUŽEN ZA OBLJUBU UČENICE NEĆE ODGOVARATI! Neočekivani epilog u Višem sudu u Beogradu

Vesti

TRENER OPTUŽEN ZA OBLJUBU UČENICE NEĆE ODGOVARATI! Neočekivani epilog u Višem sudu u Beogradu

Podeli vest

Sud obustavio postupak protiv trenera karatea Zlatka Bogatinovskog (60), jer je u aprilu umro od opasnog virusa * Zlatko se teretio da je 2016. obljubio tada 13-godišnju učenicu

Trener karatea Zlatko Bogatinovski (60), kome se od 2016. sudilo zbog navodne obljube tada 13-godišnje učenice A. R. (13), umro je polovinom aprila od koronavirusa! Zbog Zlatkove smrti Viši sud u Beogradu je prekjuče zvanično obustavio postupak protiv njega, pred samu završnicu.

Mislio da je mama

Suđenje Bogatinovskom, koji je godinama držao školu karatea, počelo je u oktobru 2016. Pred sudom je negirao krivicu i tvrdio da sa devojčicom, koju je trenirao, nije imao seksualne odnose. On je kazao da je svojevremeno bio u vezi sa devojčicinom majkom S. R. i da je bio ubeđen da je, zapravo, s njom razmenjivao lascivne poruke.

POSLE 6 MESECI PUŠTEN IZ PRITVORA OTAC KOJI JE NAVODNO SILOVAO MALOLETNU ĆERKU: Proživeo sam pakao, a nisam kriv! Zli ljudi su je nagovorili da me optuži!

ZAKLJUČALA SE U KUPATILO I TAKO SPASLA OD BLUDNOG STRICA! Predložio je bratanici da je izmasira, a onda je POČEO NJEN PAKAO!

- Sve vreme sam mislio da se dopisujem s majkom, a ne s mojom učenicom, sa kojom nikada nisam imao nikakve intimnosti. Sve ovo mi je "napakovala" S. R. - pravdao se optuženi trener na početku suđenja, koje je inače bilo zatvoreno za javnost.

Da sve bude još interesantnije, kako se nezvanično moglo čuti, u njegovu odbranu je stala i sama devojčica!
- Nikada me nije nepristojno dodirivao, niti sam imala seks sa njim. Između mene i njega uvek je bila samo veza na relaciji učenik - trener. On je dobar čovek i nije u redu da odgovara za nešto što nije istina. Učio me je samo najboljem, u njemu sam videla oca, trenera, a tek kasnije i muškarca u kojeg sam se zaljubila - izjavila je A. R.

JEZIVA PRIJAVA SEKSUALNOG ZLOSTAVLJANJA U OKOLINI BAČA! Devojčica (9) prijavila oca da ju je silovao

Foto: Shutterstock

Sudija je tada ispitala devojčicu i o svemu povezanom s materijalnim dokazima koji su pronađeni tokom istrage - elektronskim i SMS seksualno eksplicitnim i lascivnim porukama.
- Te poruke su rezultat mojih maštanja i zezanja. Slala sam ih po svojoj slobodnoj volji jer sam se zaljubila u trenera, iako mi je on odmah rekao da to nije u redu. Najpre sam to radila s majčinog telefona i laptopa, a onda i sa svog - odgovorila je maloletnica.

Poruke kao dokaz

I pored toga, tužilaštvo nije odustalo od optužbi da je čuveni trener karatea, koji je i diplomirani psiholog, više puta obljubio A. R. Iz tužilaštva su tvrdili da je njihova emocionalna veza počela još u decembru 2015, i da je tri meseca kasnije stupio sa njom u intimne odnose.

Ključni dokaz za podizanje optužnice bila je upravo njihova međusobna prepiska, na osnovu koje je utvrđeno da je Bogatinovski odvodio devojčicu u svoj stan, i to uvek kada su njeni roditelji bili na poslu. Pored svega toga, tokom istrage je utvrđeno i da je devojčica razdevičena. 

Pojedini roditelji ga branili

Hapšenje Bogatinovskog krajem maja 2016. usledilo je nakon što je devojčicina majka podnela krivičnu prijavu protiv trenera. To je uznemirilo učenike i polaznike njegove škole karatea, a posebno roditelje. Neki od njih, međutim, bili su od početka uvereni da nije kriv.
- On je robustan i vrlo strog trener, ali odgovorno tvrdim da je čovek koji ume sa decom i ona ga bukvalno obožavaju. Ceo život se borio protiv svake vrste nasilja, trudio se da decu skloni sa ulice, daleko od droge i kriminala. Moja ćerka trenira kod njega 10 godina i nikada, ni ona ni ostala deca, pre svega devojčice, nisu imali problem s njim - ispričala je majka jedne 17-godišnjakinje koju je Bogatinovski trenirao.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija