• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

30.05.2020

18:48

DOKTOR IZ NOVOG SADA ZA VREME POPLAVA U OBRENOVCU BIO HEROJ, A SADA... Komšije od šoka ne mogu da dođu sebi: Bio je dečko za primer!

Vesti

DOKTOR IZ NOVOG SADA ZA VREME POPLAVA U OBRENOVCU BIO HEROJ, A SADA... Komšije od šoka ne mogu da dođu sebi: Bio je dečko za primer!

Podeli vest

Zoran Komatović (48) iz Novog Sada, jutros je u vikendici u naselju Doka, hicima iz lovačke puške ubio je svoje roditelje Ljubodraga (77) i Gordanu (66)

Zašto je cenjeni doktor digao ruke na roditelje utvrdiće istraga, a prema nezvaničnim informacijama "Blica" Zoran je priznao zločin.

Motiv ovog teškog ubistva se međutim još utvrđuje da li ubio zbog koristi ili je u tom momentu bio smanjeno uračunljiv i nesvestan.

(FOTO) OVO JE DVOSTRUKI UBICA IZ SREMSKIH KARLOVACA! Zoran je uzeo lovačku pušku i PRESUDIO RODITELJIMA, komšije ZATEKLE JEZIV PRIZOR!

Prema nezvaničnim informacijama Zoran se sa roditeljima posvađao oko prodaje vikendice, u sremskokarlovačkom naselju Doka, u kojoj su bili juče ujutro. U besu je, uzeo lovačku pušku i pucao u oca i majku.

Tela roditelja je ostavio u vikendici, a on je izašao i pri tome sklonio pušku.

Foto: Privatna arhiva

Posle nekoliko sati, komšija je došao kod Komatovića da ih poseti i ugladao mrtve Ljubodraga i Gordanu. Istraumirani čovek odmah je pozvao policiju.

Obavljen je uviđj i ustanovljeno je da je Gordanu i Ljubodraga ubila treća osoba, a ne da su je neko od njih ubio supružnika pa sebe.

ŠOK! OTKRIVENO KO JE UBIO GORDANU I LJUBODRAGA! Komšija pronašao tela u lokvi krvi kod Sremskih Karlovaca!

Operativci su ubrzo došli do materijalnih dokaza koji su ukazali da iza monstruoznog zločina u vikendici stoji njihov sin Zoran koji je uhapšen u Novom Sadu.

Osumnjičeni Zoran je jedinac Ljubodraga i Gordane.

Foto: Informer/Novak Đurović

Tekst potpisa

- Ne možemo da verujemo da je digao ruke na njih dvoje. Bio je dečko za primer. Završio je Medicinski fakultet i dosta dugo živeo sa roditeljima. Kada je odlučio da se osamostali, iznajmio je stan u Novom Sadu, a roditelji, posebno majka trudili su se da mu pomognu u opremanju - pričaju poznanici ove porodice iz Sremskih Karlovaca.

Radio je kao lekar opšte prakse, u različitim ordinacijama širom Novog Sada, a svojevremeno je otišao i u Obrenovac, da kao doktor, pomogne unesrećenima.

- Imao je dosta pacijenata i svi su ga hvalili. Gordana je bila mnogo ponosna na njega. Stalno je pričala "doći će moj Zoran spremiću mu to i to". Jedino mu je zamerala što se nije oženio. Kad god bi našao devojku, ona se nadala da će uskoro svadba, a kada bi raskinuli bila je razočarana - navode naši sagovornici.

O ubijenoj Gordani, domaćici, imaju lepo mišljenje, dok za Ljubodraga, penzionisanog arhivskog radnika, kažu da je znao da "popije malo više".

- Upoznali su se kada je Ljubodrag došao iz centralne Srbije u Sremske Karlovce. Gordana je rodom iz Rume. Ceo brak su živeli ovde. Skućili se, stan, vikendica, vinograd, Ljubodrag je pekao rakiju, imali su baštu. Sve u svemu bili su skladan porodica. Šta se desilo Zorana da digne ruku na njih, zaista ne znamo, niti možemo da razumemo - kažu poznanici i ubijenih i odsumnjičenog sina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija