• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Slađana Tasić

31.05.2020

12:20

BILI SU NERAZDVOJNI, ZAJEDNO OTIŠLI I U SMRT! STRAŠNO JE TO KAD VAM JAVE DA VAM JE DETE NASTRADALO Potresni detalji iz života mladića poginulih kod Tivta!

Vesti

BILI SU NERAZDVOJNI, ZAJEDNO OTIŠLI I U SMRT! STRAŠNO JE TO KAD VAM JAVE DA VAM JE DETE NASTRADALO Potresni detalji iz života mladića poginulih kod Tivta!

Podeli vest

Stefan Milošević (20) iz Gramađa kod Vladičinog Hana i Petar Krstić (25) iz Jelašnice kod Surdulice, koji su u subotu poginuli u saobraćajnoj nesreći kod Tivta, bili su primer svima po dobroti i vaspitanju, kažu njihovi prijatelji.

Od detinjstva su bili zajedno, družili se i izlazili. Prijatelji nastradalih mladića za njih imaju smao reči hvale. Većina njih kroz suze priča kako su bili primer svima zbog svoje dobrote i vaspitanja.

Meštane Gramađa i Jelašnice u subotu ujutru šokirala je vest o stradanju dvojice drugova, koji su pre pandemije koronavirusa, otišli u Crnu Goru da rade kao elektroinstalateri.

Prema priči radnika koji su radili sa nastradalim mladićima, veče pre tragedije svi su primili plate i trebalo je za vikend da krenu za Srbiju.

- Neki su otišli u stanove, a njih dvojica u još jedan izlazak, ne sluteći da je poslednji.

Svi smo u neverici. Nismo se dugo videli sa porodicama, kao ni oni, ne možemo da verujemo kako se ovako nešto desilo i to pred sam povratak u Srbiju - kaže jedan od radnika sa juga Srbije koji je video mladiće veče pre tragedije.

Foto: Informer/ S.T.

Dvorište Miloševića bilo je puno rodbine, prijatelja  i komšija koji su došli da izraze saučešće. Stefanov stariji brat Filip, kaže da se sa bratom poslednji put čuo juče.

- Bili smo stalno na vezi, poslednjih sedam meseci radio je tamo. Ne mogu da verujem šta nam se desilo.

Veća grupa ljudi odavde je otišla da radi u Crnu Goru, nisu mogli da se vrate zbog zatvaranja granica. 

- Njih dvojica su bili nerazdvojni, zajedno su otišli i u smrt - priča stefanov brat Filip.

Foto: Informer/ S.T.

Porodice su obavešteni da će nakon obdukcije, tela nastradalih biti dovezena u Novi Pazar, odakle će moći da ih preuzmu za nekoliko dana, te se zbog toga još uvek ne zna tačan datum sahrane dvojice mladića. 

Porodica Milošević u Gramađu važi za veoma dobru i poštenu. Reč je o izuzetnim ljudima, vrednim i radnim.

U susednoj Jelašnici, na ulici ili seoskoj prodavnici, svi kažu da su o udesu saznali iz medija.

Foto: Informer/ S.T.

Petar je kažu imao teško detinjstvo, kao bio razvedenih roditelja.

Majka nastradalog Petra Gordana Krstić, došla je da pripremi kuću u kojoj je mladić živeo sam, kako bi mogla da se organizuje sahrana.

- Policija nas je obavestila šta se desilo, strašno je to kad vam jave da vam je dete nastradalo. Ne dao Bog nikom ovako nešto - kaže Gordana.

Njen suprug Jovica Marinković, a Petrov očuh, dodaje da je na vezi sa vlasnikom firme za koju su nastradali mladići radili.

- Rečeno nam je da će tela biti dovezena do Novog Pazara, gde bi trebalo da odemo da ih preuzmemo. U šoku smo svi, a najviše Petrov straiji brat koji je u Slovačkoj, kao i polubrat, koji živi sa nama u Hanu - kaže Marinković.

Foto: Informer/ S.T.

Krstić i Milošević poginuli su oko dva sata iza ponoći, kada je automobil “Pežo 307”, srpskih registarskih oznaka, u kome su bili mladići iz Surdulice i Hana, naleteo je na gradilište u mestu Kukuljina.

Automobil je udario u jedan deo betonskih blokova kojim se formiraju pešačka ostrva na novoj raskrnici, a u silovitom udaru oba mladića koja su se u njemu nalazila ispala su iz vozila i zadobila teške telesne povrede.

Stefan je premunuo na licu mesta, dok je Petar sa teškim telesnim povredama prebačen u bolnicu u Kotoru, ali je mu nije bilo pomoći.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milosobilic1389

pre 3 godine

ОПОМЕНА ОД БОГА...Не седајте за волан после "журке"...Премор за воланом - опаснији је од АЛКОХОЛА...!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija