• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.Đ.

31.05.2020

18:15

POZLILO MU ZA VOLANOM, IZGUBIO KONTROLU I POGINUO! Užasna tragedija u Subotici!

Vesti

POZLILO MU ZA VOLANOM, IZGUBIO KONTROLU I POGINUO! Užasna tragedija u Subotici!

Podeli vest

U Subotici je noćas iza ponoći, u toku vožnje u svom automobilu Ford fiesta, život izgubio 66.godišnji muškarac

Nesreća se dogodila na Aleji Maršala Tita u naselju Radijalac, u širem centru Grada. Muškarcu koji je upravljao automobilom, Ford fiesta crvene boje, pozlilo je tokom vožnje, kada se našao na rskršću te najprometnije Aleje sa Šumskom ulicom.

Nezvanično saznajemo da je izgubio kontrolu nad vozilom, udario u automobil koji je parkiran duž ulice, plavi Pežo, a onda skrenuo ka centralnom šetališu i mobilijaru. Automobil je ruđio sve na šta je naleteo, gvozdeno drvenu klupu a potpuno je uništena strana Pežoa na koji je udario.

Foto: N.Đ.

Policija je potvrdila za Informer da se noćas na Radijalcu dogodila nesreća.

Muškarac za volanom je preminuo na ćalost odmah nakon nesreće, lekari nisu uspeli da reanimacijom vrate čoveka u život, iako su Hitna i policija odmah bile na licu mesta. Konstatovana je smrt čoveka, izvršen uviđaj, a telo nastradalog čoveka je prebačeno u mrtvačnicu, a izdat je nalog da se uradi obdukcija, kako bi se utvrdile okolnosti i tačan uzrok smrti preminulog čoveka.

Nezvanično se tvrdi da je čovek imao za volanom srčani zastoj, usled kojeg je mu je pozilo tokom vožnje. Na mestu nesreće vide se tragovi kočenja automobila izlomljena klupa i smrskani auto, a komšije kažu d aih je probudio strahovit udarac sa ulice, da su nakon toga saznali za nesreću.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija