• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

01.06.2020

07:29

DOKTOR ZORAN BEZ REČI UBIO RODITELJE, a sada je otkriven MOTIV OVOG KRVAVOG PIRA

Vesti

DOKTOR ZORAN BEZ REČI UBIO RODITELJE, a sada je otkriven MOTIV OVOG KRVAVOG PIRA

Podeli vest

Doktor Zoran Kamatović ubio oca Ljubodraga i majku Gordanu jer nisu hteli da prodaju vikendicu i daju mu novac * Nakon zločina Zoran mirno išetao iz kuće i otišao u svoj stan

Novosadski lekar Zoran Kamatović (48) u subotu je u vikendici u naselju Doka kod Sremskih Karlovaca iz lovačke puške ubio svog oca Ljubodraga (77) i majku Gordanu (66). Osumnjičeni je nakon kraće svađe roditeljima pucao u glave jer oni nisu hteli da prodaju vikendicu i daju mu pola novca.

(FOTO) OVO SU PRVE FOTOGRAFIJE VIKENDICE u kojoj se odigrao KRVAVI PIR! Ovde je doktor ubio roditelje! NAZIRE SE MOTIV JEZIVOG ZLOČINA!

Jezivo ubistvo dogodilo se oko osam časova ujutru, a tela supružnika Ljubodraga i Gordane pronašao je četiri sata kasnije njihov prvi komšija.

Foto: Privatna arhiva

Zoran Kamatović

Pucao iz "dvocevke"

Prema rečima našeg izvora iz istrage, u prvom trenutku se mislilo da je reč o ubistvu i samoubistvu, međutim, ubrzo je otkriveno da je ubica zapravo Zoran Kamatović.
- Zoran je radio u jednoj privatnoj novosadskoj ambulanti, ali je pre izvesnog vremena ostao bez posla. Budući da je od završetka Medicinskog fakulteta u Novom Sadu stalno imao probleme da nađe posao, Zoran je upao u finansijske poteškoće. Zbog toga je duže vreme nagovarao roditelje Ljubodraga i Gordanu da prodaju vikendicu u naselju Doka - rekao je naš sagovornik i dodao:
- Kobnog jutra Zoran se po ko zna koji put posvađao sa ocem Ljubodragom oko kuće. Trenutak pre nego što će se otac i sin potući, u svađu se umešala majka Gordana, koja je uspela da smiri situaciju. Zoran je otišao u sobu i sve je izgledalo kao da će se na svađi i završiti.

(FOTO) OVO JE DVOSTRUKI UBICA IZ SREMSKIH KARLOVACA! Zoran je uzeo lovačku pušku i PRESUDIO RODITELJIMA, komšije ZATEKLE JEZIV PRIZOR!

Foto: printscreen RTV Pink

MESTO UBISTVA

Ipak, osumnjičeni se ubrzo vratio sa lovačkom "dvocevkom" i bez reči pucao u glave roditeljima. Nesrećni ljudi su na mestu preminuli, a Zoran se spakovao i otišao u stan u Sremskim Karlovcima, koji su mu u nasledstvo ostavili otac i majka.

Upravo u tom stanu su inspektori pronašli Zorana i uhapsili ga, a on je ubrzo priznao da je ubio Ljubodraga i Gordanu.

Meštani u šoku

Meštani naselja Doka kažu da je Zoran u poslednje vreme bio vidno nervozan.
- Znam ga kao mirnog momka. Dugo je studirao i posle je imao probleme da nađe posao. U poslednje vreme je bio stalno nervozan, verovatno iz materijalnih razloga - kaže jedan od meštana.

S druge strane, komšije imaju samo reči hvale za ubijene Ljubodraga i Gordanu.
- Bili su u penziji, ali su radili malo oko voćnjaka i bašte u Doki. Oni su Zoranu ostavili stan i praktično prešli da žive u vikendici. Svađa je, koliko sam čuo, izbila jer je Zoran tražio da prodaju tu kuću i da deo novca daju njemu, a da za drugi deo para kupe neki jeftin stan i u njemu žive - kaže naši sagovornici.

Pomagao za vreme poplava


Zoran Kamatović u javnosti se pojavio 2014. godine, kada je za vreme poplava koje su tada pogodile Srbiju kao lekar tri nedelje volontirao u selu Radevina.
- Kao licencirani lekar, bez obzira na to što nisam zaposlen, imam pravo da radim i nije mi bio potreban nikakav poziv ni mobilizacija. Krenuo sam da pomažem ljudima po kućama, da im merim pritisak, šećer, delim terapiju protiv pritiska, antibiotike, lekove protiv bolova - izjavio je tada Zoran.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deda Raša

pre 3 godine

Ovom pod hitno dati doživotnu. Doktor pa ubija? i to svoje roditelje. Mora mu se oduzeti i pravo na obavljanje dužnosti lekara, jer ko zna koliko još može ubiti pacijenata. Nije on ni doktor ni čovek, možda mu je potrebno i posmatranje. Da li će ikada moći otići na tu vikendicu?

zalosno

pre 3 godine

Neko ko stalno ima problem da zadrzi posao ima neki problem sa sobom. Znala sam da je novac u pitanju iako nikoga od njih ne poznajem.Dosta sveta danas hoda ulicama nesvesni da im je potrebna pomoc. Problem u njihovoj glavi raste, dok ne pukne i eto tragedije.

Fotografija

pre 3 godine

Zasto mu skremblujete lice? Ubio majku, alo, majku i oca, alo, a vi mu prikrivate lik? Zasto? Objavite sliku da je narod posteno ispljuje. Uh!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija